Allergo-allergiakoti

Harri Nordlingin ideoiman ja suunnitelman Allergo-lasikodin sisustus-ja värimaailma on televisiosta tutun suunnittelija Teuvo Lomanin käsialaa.

Liikuteltavat allergia-asunnot ovat kooltaan 14-26 -neliöisiä.

” Nyt voit hengittää puhdasta ilmaa ja asua lasin sisällä, sillä asuntojen sisäverhoilut ovat tehty lattiasta kattoon lasista. Ne ovat tarkoitettu hetkelliseen asumiseen, mutta niissä on mahdollista myös asua vakituisesti. Asunto soveltuu erityisesti niille ihmisille, jotka ovat sairastuneet homeen tai sisäilmaongelmien takia”, Teuvo Loman kertoo.

Hanke sai alkunsa, kun Harri Nordling näki keväällä Teuvo Lomanin Itä-Helsingin Lasille suunnittelemia lasikuoseja. Ensimmäinen asunto oli esillä 13.-17. syyskuuta 2017 järjestetyillä Habitare-sisustusmessuilla Helsingin Messukeskuksessa.

Projektin toteuttaa Itä-Helsingin Lasi Oy ja suunnittelussa on avustanut Hengitysliitto. Mukana hankkeessa ovat RTV, Isku, Ido, Unidrain Oy, Electrolux ja Teräselementti Oy sekä allergia-asunnot.com.

Allergo-asunto on täysin itsenäinen, siirrettävä asuntomoduuli, jossa on täydellinen kylpyhuone ja keittiö, eteinen sekä viihtyisä olohuone.

Allergo-asuntojen lisäksi Harri Nordling suunnittelee hotellihuoneita sekä asuntojen kapselointeja allergiaturvallisiksi.

Katso Allergo-allergiatalon esite tästä.

Haluatko vuokrata tai ostaa allergia-asunnon? Katso lisää tästä.

TULE KOENUKKUMAAN ALLERGO ALLERGIA-ASUNTO.

 Itä-Helsingin Lasin pihalle, Tulppatie 7 00880 Helsinki
Varaukset 0400-401448/Harri Nordling.

Allergo allergia-asunnon esittely myös sivulla allergo.fi

Lisätietoja:
Harri Nordling, suunnittelija ja projektin isä
040 04 01448

Teuvo Loman, suunnittelija
050 500 3131

Jukka Vilen, Itä-Helsingin Lasi Oy
040 710 8944

Tutustu kuvagalleriasta, miten Allergo-allergiakoti rakennettiin Habitare-messuille