Bauhaus ovi

Ovet | bauhaus.fi

Ovet | bauhaus.fi

Ovet ovat tärkeä osa toimivaa arkea. BAUHAUSista löydät sisäovet, ulko-ovet, väliovet, liukuovet, saunanovet sekä autotallin ovet. Tutustu ovi valikoimaamme!

Miten valitaan oikean kokoinen ovi? | bauhaus.fi

Miten valitaan oikean kokoinen ovi? | bauhaus.fi

5.7.2019 — Ovi ja oven koko kiinnittää huomiomme usein vasta silloin, kun se ei toimikaan toivotulla tavalla tai kun uuden oven asennus tulee …

Lue vinkit sisä-, ulko- ja saunaovien mitoitukseen ja oikean ovikoon valintaan. #html-body [data-pb-style=”6397DFEE99AF3″]{justify-content: flex-start; display: flex; flex-direction: column

Ulko-ovi Swedoor B0010 Valkoinen | bauhaus.fi

Ulko-ovi Swedoor B0010 Valkoinen | bauhaus.fi

Ovessa uritettu ulkopuoli, sileä sisäpuoli. Massiivipuu karmi, kynnys lämpökäsiteltyä kovapuuta. Korkeus- ja sivuttaissäädettävät turvasaranat. Lue koko …

Ulko-ovi Swedoor B0028 Tummanruskea | bauhaus.fi

Ulko-ovi Swedoor B0028 Tummanruskea | bauhaus.fi

Ulko-ovi Swedoor B0028 Tummanruskea. Ovessa on uritettu ulkopuoli ja sileä sisäpuoli. Oven ikkuna on kuvioitua turvalasia.

Varastonovi Swedoor Puuvalmis | bauhaus.fi

Varastonovi Swedoor Puuvalmis | bauhaus.fi

Varastonovi on tarkoitettu ei-lämmitettävään tilaan kuten varastoon. Ovilevy on 40 mm paksu, pinta puuvalmis ja oven ulkopuolella on 13 mm panelointi. Ovessa on …

Väliovet ja sisäovet kotiin sekä mökille – K-Rauta

Rakennusmateriaalit/Ovet · Karmit · Kynnykset · Laakaovet · Liukuovet · Peiliovet · Taiteovet. Valitse vaihtoehto seuraavista tai ohita jatkaaksesi.

Helposti ja nopeasti uutta ilmettä kotiin tai mökille uusilla väliovilla K-Raudasta. Roiskeveden kestävät väliovet kestävät kosteissakin olosuhteissa.

Ovet | Karkkainen.com verkkokauppa

Laadukas ulko-ovi toivottaa tervetulleeksi, pitää pakkasen loitolla ja … Autotallin ovet suunnitellaan kestämään jatkuvaa avaamista ja sulkemista kaikilla …

Ovet vaihtamalla voit helposti piristää kotisi ilmettä

Ovet kuuluvat oleellisena osana toimivaa kotia. Laadukkaat ja oikeanlaiset ovet tuovat rauhaa kodin tai kesämökin eri tiloihin. Ulko-ovi on kodin näyteikkuna, jonka vieraat kohtaavat ensimmäisenä tullessaan kylään. Laadukas ulko-ovi toivottaa tervetulleeksi, pitää pakkasen loitolla ja kutsumattomat vieraat poissa. Sisäovet tuovat kotiin rauhaa ja muodostavat erillisiä tiloja. Nosto-ovet pitävät taas auton suojassa niin säältä kuin katseiltakin.

Ulko-ovet kutsuvat kylään ja pitävät pakkasen poissa

Kodin yleisilmettä on helppo piristää ja päivittää vaihtamalla ovet. Olitpa sitten remontoimassa vanhaa tai rakentamassa uutta kotia, voit ovet vaihtamalla helposti ja nopeasti luoda kodin eri tiloihin uutta ilmettä.

Ulko-ovi on ensimmäisenä vastassa, kun vieraat saapuvat kylään. Korkealaatuinen ulko-ovi viestii vieraille, että he ovat tervetulleita. Vastaavasti se pitää myös ei-toivotut vieraat ulkopuolella. Suomen neljä vuodenaikaa ja karutkin sääolosuhteet pistävät hyvätkin ovet koetukselle.

Ulko-oven tulee olla tyylikäs, tiivis, kestävä ja energiataloudellinen. Nykyaikainen ulko-ovi tekee talostasi energiatehokkaamman, eikä lämmötkään karkaa harakoille. Ulko-ovi voidaan valita joko umpinaisena tai ikkunallisena versiona. Lasilla varustettu ovi antaa ovelle arvokkaamman ilmeen ja päästää kaunista luonnonvaloa sisätiloihin.

Sisäovet tuovat tyyliä ja rauhaa eri tiloihin

Kodin sisäovet uusimalla voidaan merkittävästi vaikuttaa kodin yleisilmeeseen, harmoniaan ja äänieristykseen. Eri tyyliset väliovet tuovat sisustukseen uutta ilmettä ja rauhoittavat kodin eri tiloja, kun ovet voidaan tarvittaessa sulkea katseiden tieltä. Perinteisesti väliovet ovat valkoisia, joten pelkällä värimuutoksella voidaan kodin ilmeessä saada ihmeitä aikaan. Modernit liukuovet soveltuvat tämän päivän sisustukseen. Ne ovat näyttäviä ratkaisuja ja vievät vain vähän tilaa.

Äänieristetty väliovi rauhoittaa kodin eri tiloja ja vähentää tehokkaasti huoneesta toiseen kantautuvaa melua. Lasiovi soveltuu käytettäväksi kodin eri tiloissa. Lasiovi luo kotiin valoa ja avaruutta. Lasiovet ovat omiaan kodin kosteissa tiloissa, kuten kylpyhuoneessa ja saunassa. Lasin väri voidaan valita toivomusten mukaan ja kokolasiset väliovet on varustettu roiskevedenkestävillä karmeilla.

Nosto-ovet suojaavat autotallia säässä kuin säässä

Laadukkaat nosto-ovet on suunniteltu kotimaan sääolosuhteisiin ja toimimaan luotettavasti vuoden ympäri. Autotallin ovet suunnitellaan kestämään jatkuvaa avaamista ja sulkemista kaikilla keleillä. Nosto-ovien kestävä rakenne, tyylikäs ulkonäkö ja automatiikka tekevät niiden käytöstä helppoa.

Kärkkäisen verkkokaupasta löydät kaikenlaiset ovet niin kotiin kuin mökille! Valitse sopiva ulko-ovi, väliovi tai autotallin ovi, sekä tarvittavat tarvikkeet ja tilaa kätevästi kotiisi toimitettuna!

BAUHAUS Suomi – Jeld-Wen ulko-ovi – Facebook

Facebook

Jeld-Wen ulko-ovi -esittely tavarataloissamme huomenna lauantaina 26.8. klo 10–15. Tervetuloa! Esittelypäivänä Character ja Function ulko-oviin sekä…

Jeld-Wen ulko-ovi -esittely tavarataloissamme huomenna lauantaina 26.8. klo 10–15. Tervetuloa!Esittelypäivänä Character ja Function ulko-oviin sekä…

Keywords: bauhaus ovi, bauhaus ovet, ovet bauhaus, ovi bauhaus