Dvala ikea

DVALA Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 140×200 cm – IKEA

DVALA Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 140×200 cm. Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten.

DVALA Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 140×200 cm. Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Kaikki käyttämämme puuvilla on tuotettu kestävän kehityksen mukaisesti.

DVALA Muotoonommeltu lakana, vaaleanharmaa, 160×200 cm

DVALA Muotoonommeltu lakana, vaaleanharmaa, 160×200 cm – IKEA

Nykyään IKEA käyttää yhä enemmän kierrätyspuuvillaa. Pyrimme myös varmistamaan, että kaiken käyttämämme uuden puuvillan kasvatuksessa ja tuotannossa on käytetty …

DVALA Muotoonommeltu lakana, vaaleanharmaa, 160×200 cm Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Kaikki käyttämämme puuvilla on tuotettu kestävän kehityksen mukaisesti. Voit siis nukkua kauniit unet hyvällä omatunnolla.

DVALA Lakana, valkoinen, 240×260 cm – IKEA

DVALA Lakana, valkoinen, 240×260 cm. Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten.

DVALA Lakana, valkoinen, 240×260 cm. Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Kaikki käyttämämme puuvilla on tuotettu kestävän kehityksen mukaisesti.

DVALA Pussilakana ja tyynyliina, valkoinen, 150×200/50×60 cm

DVALA Pussilakana ja tyynyliina, valkoinen, 150×200/50×60 cm – IKEA

Nykyään IKEA käyttää yhä enemmän kierrätyspuuvillaa. Pyrimme myös varmistamaan, että kaiken käyttämämme uuden puuvillan kasvatuksessa ja tuotannossa on käytetty …

DVALA Pussilakana ja tyynyliina, valkoinen, 150×200/50×60 cm Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Kaikki käyttämämme puuvilla on tuotettu kestävän kehityksen mukaisesti. Voit siis nukkua kauniit unet hyvällä omatunnolla.

DVALA Tyynyliina, valkoinen, 50×60 cm – IKEA

DVALA Tyynyliina, valkoinen, 50×60 cm. Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten.

DVALA Tyynyliina, valkoinen, 50×60 cm. Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Kaikki käyttämämme puuvilla on tuotettu kestävän kehityksen mukaisesti.

DVALA Lakana, musta, 150×260 cm – IKEA

DVALA Lakana, musta, 150×260 cm. Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten.

DVALA Lakana, musta, 150×260 cm. Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Kaikki käyttämämme puuvilla on tuotettu kestävän kehityksen mukaisesti.

DVALA Muotoonommeltu lakana, vaaleansininen, 160×200 cm

DVALA Muotoonommeltu lakana, vaaleansininen, 160×200 cm – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

DVALA Muotoonommeltu lakana, vaaleansininen, 160×200 cm DVALA-lakanat ja -tyynyliinat on valmistettu vastuullisesti tuotetusta puuvillasta, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu mukavan pehmeältä ihoa vasten. Erinomainen valinta kaikille unikeoille.

DVALA Tyynyliina, vaaleanharmaa, 70×90 cm – IKEA

DVALA Tyynyliina, vaaleanharmaa, 70×90 cm Puhdasta puuvillaa, joka tuntuu mukavan pehmeältä ihoa vasten. Valmistettu täyspuuvillasta, kestävästä …

DVALA Tyynyliina, vaaleanharmaa, 70×90 cm Puhdasta puuvillaa, joka tuntuu mukavan pehmeältä ihoa vasten. Valmistettu täyspuuvillasta, kestävästä luonnonmateriaalista, joka pehmenee jokaisessa pesussa.

IKEA Dvala Muotoon Ommeltu Lakana 120x200cm – Hintaopas

IKEA Dvala Muotoon Ommeltu Lakana 120x200cm halvin hinta | Katso päivän tarjous – Hintaopas.fi

Vertaa hintoja IKEA Dvala Muotoon Ommeltu Lakana 120x200cm Vuodevaatteet. Parhaat tarjoukset 1 verkkokaupasta. Puolueeton hintavertailu.

Vertaa hintoja IKEA Dvala Muotoon Ommeltu Lakana 120x200cm Vuodevaatteet. Parhaat tarjoukset 1 verkkokaupasta. Puolueeton hintavertailu. Lue arvostelu tai jaa kokemuksia. Löydä suosituimmat IKEA tuotteet halvemmalla.

Keywords: dvala ikea, ikea dvala