Ikea bambupöytä

Kestävä bambutyöpöytä – IKEA

Kestävä bambutyöpöytä – IKEA

Kestävä bambutyöpöytä. Tämän pienikokoisen työpöydän voi halutessaan sijoittaa keskelle huonetta, sillä myös kalusteen taustapuoli on huoliteltu.

Tämän pienikokoisen työpöydän voi halutessaan sijoittaa keskelle huonetta, sillä myös kalusteen taustapuoli on huoliteltu. Pöytä on valmistettu kestävästä ja uusiutuvasta bambusta.

LILLÅSEN Työpöytä, bambu, 102×49 cm – IKEA

Vahva ja kestävä bambu kuuluu maailman nopeimmin kasvavien kasvien joukkoon ja sillä on monta käyttötarkoitusta, joten se on mainio uusiutuva raaka-aine.

LILLÅSEN Työpöytä, bambu, 102×49 cm Siisti, lujasta bambusta valmistettu työpöytä. Se näyttää hyvältä joka kulmasta, joten voit sijoittaa sen vaikka keskelle huonetta, jos se sopii sinulle parhaiten. Kolme A4-kokoista laatikkoa papereiden ja pientavaroiden säilytykseen.

ANFALLARE / HILVER Työpöytä, bambu, 140×65 cm – IKEA

Siro työpöytä, Ikean Lillåsen. 90 €. 11 hel 11:22. Uusimaa. Myydään. 4. Työpöytä bambu ikea, Pöydät ja tuolit, Sisustus ja huonekalut, Pietarsaari, Tori.

ANFALLARE / HILVER Työpöytä, bambu, 140×65 cm Valitse haluamasi pöytätason ja jalkojen yhdistelmä tai valmis kokonaisuus. Kevyt mutta tukeva pöytä on valmistettu ympäristöystävällisellä tekniikalla, jonka ansiosta raaka-aineita kuluu vähemmän. Kätevä työpöytä, joka mahtuu myös pieniin tiloihin.

IKEA PS 2012 Klaffipöytä, bambu/valkoinen, 74/106/138×80 cm

IKEA PS 2012 Klaffipöytä, bambu/valkoinen, 74/106/138×80 cm – IKEA

26.1.2023 — Myydään ikean Lilleåsen työpöytä. Kaunis ja siro bambupöytä. Erinomaisessa kunnossa! Nouto. Voin laittaa osiin, jos tarvetta!

IKEA PS 2012 Klaffipöytä, bambu/valkoinen, 74/106/138×80 cm Pöytälevy on erittäin vahvaa bambua. Kooltaan ja mittasuhteiltaan siro pöytä mahtuu hyvin myös pieniin tiloihin.

VOXLÖV Ruokapöytä, vaalea bambu, 180×90 cm – IKEA

VOXLÖV Ruokapöytä, vaalea bambu, 180×90 cm Bambu tekee pöydästä kevyen ja monikäyttöisen. Kestävyyden lisäksi tämän luonnonmateriaalin etuja ovat lämmin ja kotoisa ilme. Taivutettu puu korostaa skandinaavista muotokieltä. Pöydän lyhyillä sivuilla on mukava istua, kun jalat eivät ole tiellä.

TOLKEN Pöytätaso, bambu, 82×49 cm – IKEA

TOLKEN Pöytätaso, bambu, 82×49 cm. Altaan voi sijoittaa haluamaansa kohtaan – oikealle, vasemmalle tai keskelle. Bambua, kestävää luonnonmateriaalia.

NORDKISA Kampauspöytä, bambu, 76×47 cm – IKEA

NORDKISA Kampauspöytä, bambu, 76×47 cm Ei mikään tavallinen kampauspöytä! Laatikkoon pääsee käsiksi molemmilta puolilta, joten voit sijoittaa kampauspöydän seinää vasten tai keskelle huonetta. Bambu antaa kalusteelle lämpimän, luonnollisen ilmeen. Laatikkoon pääsee käsiksi molemmilta puolilta.

Koko Suomi, Tori.fi

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 55ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Keywords: ikea bambupöytä