Ikea gurli

GURLI Tyynynpäällinen, kullankeltainen, 50×50 cm – IKEA

IKEA GURLI tyynynpäällinen. Tuotekoodi: 10100070694. Kaikki Muut kodintekstiilit. IKEA GURLI tyynyliina – Muut kodintekstiilit – 10100070694 – 0.

GURLI Tyynynpäällinen, kullankeltainen, 50×50 cm. Suosittu tyynynpäällinen, joka on helppo yhdistää monenlaisiin väreihin ja kuoseihin. Saatavana monessa eri värissä – valitse oma suosikkisi.

GURLI Tyynynpäällinen, syvänvihreä, 50×50 cm – IKEA

GURLI Tyynynpäällinen, syvänvihreä, 50×50 cm Tummanvihreä tyynynpäällinen, joka on helppo yhdistää muihin yksivärisiin tai kuviollisiin tyynyihin. Saatavilla on useita värivaihtoehtoja, joista voit valita suosikkisi. Valmistettu kestävämmin tuotetusta puuvillasta.

GURLI Tyynynpäällinen, tummansininen, 50×50 cm – IKEA

GURLI Tyynynpäällinen, tummansininen, 50×50 cm Suosittu tummansininen tyynynpäällinen, joka on helppo yhdistää muihin yksivärisiin tai kuviollisiin tyynyihin. GURLI-tyynynpäällisistä on saatavilla on useita värivaihtoehtoja, joista voit valita suosikkisi. Valmistettu täyspuuvillasta.

GURLI Tyynynpäällinen, beige, 40×58 cm – IKEA

GURLI Tyynynpäällinen, beige, 40×58 cm Tämä tyyny on helppo yhdistää muihin yksivärisiin tai kuviollisiin tyynyihin, ja se sopii monelle sohvalle. Sen suorakulmainen muoto antaa mukavaa tukea niskan tai selän takana. Valmistettu täyspuuvillasta. Piilovetoketjun ansiosta päällinen on helppo irrottaa.

Tyynynpäälliset ja sohvatyynyn päälliset edullisesti – IKEA

Tyynynpäälliset ja sohvatyynyn päälliset edullisesti – IKEA

Tyynynpäälliset, kuten sohvatyynyn päällinen ovat tärkeä osa sisustusta. Niillä muutat huoneen ilmettä edullisesti ja helposti. Löydä tyynynpäälliset!

GURLI Cushion cover, gray – IKEA

GURLI Cushion cover, gray. A popular cushion cover that’s easy to mix and match with other solid-colored or patterned cushions. Available in many colors – choose your favorite.

IKEA Gurli tyynynpäällinen 50×50 – Kierrätyskeskus

IKEA GURLI tyynynpäällinen

3 kpl Ikea Gurli tyynynpäällinen violetti, … – Tori

3 kpl Ikea Gurli tyynynpäällinen violetti,…

Käyttämättömät Ikean tummanlilat sohvatyynynpäälliset. Näissä koristetyynynpäällisissä on kätevät piilovetoketjut. Kaikki kolme yhteishintaan 5 euroa.Koko 50 x 50 cm. Materiaali 100 % puuvillaa, pesu 40 asteessa.Nouto Espoon Uusmäestä, hyvät kulkuyht…

Keywords: ikea gurli