Ikea idanäs

Puiset maalaisromanttiset kalusteet nyt IDANÄS-sarjasta

Puiset maalaisromanttiset kalusteet nyt IDANÄS-sarjasta – IKEA

Haluatko kestävät puiset huonekalut tuomaan lämpöä kotiisi? IDANÄS-sarjan maalaisromanttiset huonekalut ovat suosittua shabby chic sisustustyyliä. Tutustu nyt!

IDANÄS-sarja olohuoneeseen – IKEA

IDANÄS-sarja olohuoneeseen – IKEA

IDANÄS-sarja olohuoneeseen

IDANÄS Vaatekaappi, valkoinen, 121×211 cm – IKEA

IDANÄS Vaatekaappi, valkoinen, 121×211 cm Ajatonta suunnittelua ja modernia toimivuutta. IDANÄS-vaatekaapissa on taittuvat ovet tilan säästämiseksi, ja säädettävän hyllyn ansiosta säilytystilaa voi muokata. Tämä vaatekaappi pitää vaatteistasi huolta vuosia.

IDANÄS Kaappi taittuvilla lasiovilla, valkoinen, … – IKEA

IDANÄS Kaappi taittuvilla lasiovilla, valkoinen, 121x50x135 cm – IKEA

IDANÄS Kaappi taittuvilla lasiovilla, valkoinen, 121x50x135 cm IDANÄS-mallistossa yhdistyy ajaton muotoilu ja moderni toimivuus. IDANÄS-kaapin kaksiosaiset lasiovet luovat tyylikkään vaikutelman. Huolellisesti suunnitellut massiivipuiset yksityiskohdat, kuten viimeistellyt reunat, antavat huonekalulle aidon ilmeen.

Kestävät puiset IDANÄS-makuuhuoneen kalusteet – IKEA

Kestävät puiset IDANÄS-makuuhuoneen kalusteet – IKEA

Etsitkö kestäviä puisia makuuhuoneen kalusteita? IDANÄS-sarjan kauniit maalaisromanttiset makuuhuoneen kalusteet – sängyt, yöpöydät, lipastot ja kaapit. Tutustu nyt!

IDANÄS Kaappi, jossa taittuvat ovet, valkoinen, 121×135 cm

IDANÄS Kaappi, jossa taittuvat ovet, valkoinen, 121×135 cm – IKEA

IDANÄS Kaappi, jossa taittuvat ovet, valkoinen, 121×135 cm IDANÄS-sarjassa yhdistyvät ajaton muotoilu ja moderni toimivuus. Kun kaapin kätevät taittuvat ovet on suljettu, se tuo kotiisi tyylikästä tunnelmaa. Sopii vaatteiden, pöytäliinojen ja muiden pienten tavaroiden säilyttämiseen.

IDANÄS Korkea kaappi + vitriiniovet, 1 lt, valkoinen … – IKEA

IDANÄS Korkea kaappi + vitriiniovet, 1 lt, valkoinen, 81x39x211 cm – IKEA

IDANÄS Korkea kaappi + vitriiniovet, 1 lt, valkoinen, 81x39x211 cm IDANÄS-mallistossa yhdistyy ajaton muotoilu ja moderni toimivuus. Kauniit esineet näkyvät lasiovien takaa, ja muutkin tavarat pysyvät helposti käden ulottuvilla. Huolitellut massiivipuiset yksityiskohdat ja viimeistellyt reunat luovat aidon ilmeen.

IDANÄS Vaatekaappikokonaisuus, tummanruskea … – IKEA

IDANÄS Vaatekaappikokonaisuus, tummanruskea, 180x59x211 cm – IKEA

IDANÄS Vaatekaappikokonaisuus, tummanruskea, 180x59x211 cm Kaikki, mitä tarvitset kodin tavaroiden säilyttämiseen. IDANÄS-vaatekaapissa on taittuvat ovet tilan säästämiseksi, ja avoimen vaatekaapin voi kääntää toisin päin. Yhdistelmässä on säädettävät hyllyt, jotta voit muokata säilytystilaa.

IDANÄS Sängynrunko, valkoinen, 160×200 cm – IKEA

IDANÄS Sängynrunko, valkoinen, 160×200 cm IDANÄS-sängynrungon ajattomaan muotoiluun, perinteisiin yksityiskohtiin ja tukevaan rakenteeseen on helppo ihastua aina uudelleen. Sängynpäädyssä on kaunis linja, joka tekee sängystä huoneen katseenvangitsijan. Sängyn alusta on helppo imuroida puhtaaksi.

Keywords: ikea idanäs, idanäs ikea