Ikea irtopohjavuoka

HEMMABAK Irtopohjavuoka, harmaa, 27 cm – IKEA

Tämä irtopohjavuoka on monipuolinen keittiöapulainen, jonka avulla voit loihtia niin juustokakut kuin piirakat ja pannupizzat. Tuotenumero804.566.80.

HEMMABAK Irtopohjavuoka, harmaa, 27 cm Tee leipomisesta hauskaa ja vaivatonta. Tämä irtopohjavuoka on monipuolinen keittiöapulainen, jonka avulla voit loihtia niin juustokakut kuin piirakat ja pannupizzat.

STRANDFLY Irtopohjavuoka, tummanharmaa, 22 cm – IKEA

Tämä irtopohjavuoka on monipuolinen keittiöapulainen, jonka avulla voit loihtia niin juustokakut kuin piirakat ja pannupizzat. Tuotenumero905.223.02.

STRANDFLY Irtopohjavuoka, tummanharmaa, 22 cm Tee leipomisesta hauskaa ja vaivatonta. Tämä irtopohjavuoka on monipuolinen keittiöapulainen, jonka avulla voit loihtia niin juustokakut kuin piirakat ja pannupizzat.

Vuoat & muotit – IKEA

Kakkuvuoat, vuoka & leivontavuoka – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Kakkumuotti, säädettävä, 30×30 cm, harmaa. TÅRTBAK Kakkumuotti, säädettävä, 30 cm. Vertaile. STRANDFLY Irtopohjavuoka, tummanharmaa, 22 cm …

Kakkuvuoka, vuoka ja muotti ovat leipojan perustarvikkeita. Kakkuvuoat ja kakkumuotit tekevät leipomisesta helpompaa ja monipuolisempaa.

VARDAGEN Irtopohjavuoka, hopea – IKEA

VARDAGEN Irtopohjavuoka, hopea. 14,99 …

VARDAGEN Irtopohjavuoka, hopea. Anodisoidusta alumiinista valmistettu vuoka on erittäin kestävä ja pitkäikäinen. Taikina valuu pohjan uriin, eikä vuoka pääse vuotamaan.

VARDAGEN-leivonta-astiat ovat paras apu leivonnassa – IKEA

VARDAGEN-leivonta-astiat ovat paras apu leivonnassa – IKEA

VARDAGEN Irtopohjavuoka, hopea. VARDAGEN Irtopohjavuoka. 14,99. (1). Vertaile. VARDAGEN Piirasvuoka, luonnonvalkoinen, 11 cm …

Haluatko leipoa, mutta tarvikkeet uupuvat? VARDAGEN-leivonta-astiat ovat ratkaisu pulmaan, joten eikun leipomaan. Tutustu valikoimaan ja tule ostoksille tavarataloon tai verkkoon.

Leivontatarvikkeet – Valikoima edullisia tarvikkeita – IKEA

Leivontatarvikkeet – Valikoima edullisia tarvikkeita – IKEA

Varmista vain, että keittiöstäsi löytyy tarttumattomalla pinnalla varustettu irtopohjavuoka, muutama mitta ja tuoreita hedelmiä ja marjoja koristelua varten …

Kaipaavatko leivontatarvikkeet päivitystä? Katso valikoima leivosvuokia, leipomisvälineitä ja kulhoja. Tilaa leipomistarvikkeet helposti verkkokaupasta!

Irtopohjavuoassa valmistuu suussa sulavia herkkuja – IKEA

Inspiraatiogalleria – IKEA

HEMMABAK-irtopohjavuoka sopii vallan mainiosti juustokakulle, piirakalle, sienikakulle ja jopa pizzalle. Tarttumattoman pinnoitteen ansiosta leivonnaiset …

Irrottele irtopohjavuoalla – IKEA

Henkilö, jolla on juuri valmistettua piirakkaa STRANDFLY-irtopohjavuoassa.

Tuliko vastaan vaikea jälkiruokayhtälö? Oikea ratkaisu on aina piirakka!

Laajenna reseptivalikoimaasi – IKEA

Tämä irtopohjavuoka sopii täydellisesti juustokakkujen, piirakoiden, kakkujen ja pizzojen paistamiseen. Tarttumattoman pinnoitteen ansiosta leivonnaiset on …

Tämä irtopohjavuoka sopii täydellisesti juustokakkujen, piirakoiden, kakkujen ja pizzojen paistamiseen. Tarttumattoman pinnoitteen ansiosta leivonnaiset on helppo irrottaa vuoasta, ja irrotettava reuna helpottaa tarjolle asettamista.

Keywords: ikea irtopohjavuoka