Ikea jakkara

Jakkara jokaiseen kotiin – IKEA

Jakkara jokaiseen kotiin – IKEA

Jakkara on pieni tuoli, joka on hyvä olla aina varalla kodissa. Koskaan ei tiedä, milloin jakkaraa tarvitsee. Tutustu jakkaravalikoimaamme!

KYRRE Jakkara, koivu – IKEA

Tämä pinottava kolmijalkainen jakkara, jossa on taivutetut jalat ja …

KYRRE Jakkara, koivu Tämä pinottava kolmijalkainen jakkara, jossa on taivutetut jalat ja kolmionmuotoinen istuin on kätevä lisä, kun vieraille tarvitaan lisää istumapaikkoja tai tarvitaan laskutilaa. Pinottavia jakkaroita voi hankkia varaistuimiksi, sillä ne eivät vie paljon tilaa.

MARIUS Jakkara, musta, 45 cm – IKEA

Eteisessä, keittiössä tai makuuhuoneessa – jakkaroille on aina tilaa.

MARIUS Jakkara, musta, 45 cm. Helppo pinota tilan säästämiseksi.

Kylpyhuoneen jakkarat & penkit – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Kylpyhuoneen jakkarat & penkit – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Hemmottele itseäsi viihtyisällä kylpyhuoneella. Meiltä löydät kaikki kylpyhuoneen penkit ja jakkarat. Katso koko valikoima ja tilaa pesuhuoneen penkki!

Lasten jakkarat & penkit – IKEA

Lasten jakkarat & penkit – IKEA

Löydä valikoimasta lastenjakkarat ja lastenpenkit. Niiden muodot, värit, materiaalit ja koot on suunniteltu lapsia ajatellen. Katso tuotevalikoima!

BOLMEN Jakkara, valkoinen – IKEA

BOLMEN Jakkara, valkoinen Tämän vakaan ja liukuesteillä varustetun valkoisen porrasjakkaran avulla lapsi pystyy paremmin osallistumaan yhteisiin puuhiin.

BOLMEN Jakkara, valkoinen Tämän vakaan ja liukuesteillä varustetun valkoisen porrasjakkaran avulla lapsi pystyy paremmin osallistumaan yhteisiin puuhiin. Jakkara on hyväksytty myös aikuisten käyttöön, joten sitä voi turvallisesti käyttää ylähyllyllä olevien tavaroiden etsimiseen.

INGOLF Jakkara, valkoinen – IKEA

INGOLF Jakkara, valkoinen. Miksi et suosisi samaa tyyliä kodin kaikissa …

INGOLF Jakkara, valkoinen. Miksi et suosisi samaa tyyliä kodin kaikissa huoneissa? INGOF-sarja sopii yhtä hyvin keittiöön ja ruokailutilaan kuin makuuhuoneeseen ja eteiseenkin. Massiivipuiset kalusteet kestävät hyvin pieniä kolhuja.

Porrasjakkarat & -tikkaat – Puinen keittiöjakkara – IKEA

Porrasjakkarat ja keittiöjakkarat – Puinen keittiöjakkara – IKEA

Jakkaran tulee kestää kovaa käyttöä vuodesta toiseen ja elää arjessa mukana. Välillä se toimii myös lisätuolina ja välillä tarjoilualustana.

Porrasjakkara, keittiöjakkara ja aputikkaat on apunasi, kun haluat ylettyä korkeisiin kaappeihin. Puinen keittiöjakkara ja keittiötikkaat auttavat keittiössä. Tutustu!

KYRRE Jakkara, vihreä – IKEA

Tämä pinottava kolmijalkainen jakkara, jossa on taivutetut jalat ja kolmionmuotoinen istuin on kätevä lisä, kun vieraille tarvitaan lisää istumapaikkoja tai …

KYRRE Jakkara, vihreä Tämä pinottava kolmijalkainen jakkara, jossa on taivutetut jalat ja kolmionmuotoinen istuin on kätevä lisä, kun vieraille tarvitaan lisää istumapaikkoja tai tarvitaan laskutilaa. Pinottavia jakkaroita voi hankkia varaistuimiksi, sillä ne eivät vie paljon tilaa.

Keywords: ikea jakkara, jakkara ikea, jakkarat ikea, ikea jakkarat, ikea palli, ikea frosta jakkara, ikea pirttikalusto, ikea jakkara puu, ikea pianotuoli, ikea puujakkara