Ikea kisko

METOD Kiinnityskisko, sinkitty, 200 cm – IKEA

BOAXEL Kiinnityskisko, valkoinen, 200 cm. Näytä mittojen määrittelyt. 8,- …

METOD Kiinnityskisko, sinkitty, 200 cm Keittiökaappien asentaminen samaan linjaan on helppoa ja turvallista tämän kiinnityskiskon avulla. Kiinnitä kisko ensin seinään ja ripusta sitten kaapit kiskoon – kätevää! Kiskon ansiosta seinäkaapit on helppo asentaa paikoilleen.

BESTÅ Liukukisko, pehmeästi sulkeutuva – IKEA

BESTÅ Liukukisko, pehmeästi sulkeutuva. Kiskojen ansiosta laatikot sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi.

Verhokiskojärjestelmät – Verhokisko kattoon kiinni – IKEA

Verhokiskojärjestelmät – Verhokisko kattoon kiinni – IKEA

Verhokiskojärjestelmä mahdollistaa sen, että verhot näyttävät kauniilta ja toimivat hyvin käytössä. Löydä valikoimastamme toimivia ratkaisuja kotiisi.

HJÄLPA Kiinnityskisko, valkoinen, 55 cm – IKEA

HJÄLPA Kiinnityskisko, valkoinen, 55 cm HJÄLPA-sisusteiden avulla saat PLATSA-säilytysjärjestelmästä juuri tarpeidesi mukaisen – sekä sisä- että ulkopuolelta. Kiskot, korit, koukut ja hyllyt pitävät tavarat järjestyksessä ja varmistavat, että saat kaiken käytössä olevan tilan hyötykäyttöön.

BOAXEL Kiinnityskisko, valkoinen, 200 cm – IKEA

BOAXEL Kiinnityskisko, valkoinen, 200 cm Nämä kiinnityskiskot ovat seinään kiinnitettävän BOAXEL-säilytysjärjestelmän perusta. Valitse haluamasi määrä kiinnityskiskoja ja luo yksilöllisiä säilytysratkaisuja vaatteille ja kengille lisäämällä sisusteita.

SKYTTA Liukuovikehikon kisko, valkoinen 3 kiskoa – IKEA

SKYTTA Liukuovikehikon kisko, valkoinen 3 kiskoa Näillä kiskoilla ja SKYTTA-liukuovilla voit toteuttaa lattiasta kattoon ylettyvän liukuoviratkaisun. Lattiaan ei tarvitse porata reikiä, sillä lattiakisko teipataan paikalleen. Teippikiinnitys sopii erilaisille pintamateriaaleille.

BESTÅ Seinäkisko, hopea, 60 cm – IKEA

BESTÅ Seinäkisko, hopea, 60 cm Harkitsetko BESTÅ-säilytyskalusteen kiinnittämistä seinään? Tämän kiinnityskiskon avulla voit tehdä kiinnityksen turvallisesti. Kiinnitä se vain seinään ja ripusta sitten runko kiskoon.

BESTÅ Liukukisko ponnahduslaatikkoon – IKEA

BESTÅ Liukukisko ponnahduslaatikkoon Haluaisitko huoneeseesi yhtenäisen ilmeen ja laatikot, jotka saa auki, vaikka kädet olisivat täynnä? BESTÅ-liukukiskossa on kiinteä ponnahdussalpa, jonka ansiosta voit avata laatikon kevyellä painalluksella.

Verhokiskot – Verhonipsut & verhorenkaat – IKEA

Verhokiskot – Verhonipsut & verhorenkaat – IKEA

Verhokiskot, verhonipsut ja verhorenkaat luovat upean verhokokonaisuuden. Verhokisko auttaa ripustamaan verhot kerroksittain tai jopa kulmien yli. Katso!

Keywords: ikea kisko, ikea kiinnityskisko