Ikea kuohuviinilasi

SVALKA Samppanjalasi, kirkas lasi, 21 cl – IKEA

SVALKA Samppanjalasi, kirkas lasi – IKEA

Tyylikäs lasiKirstiKuohuviinilasit ovat tyylikäs ja edullinen vaihtoehto kertakäyttölaseille5. Täydellinen tuote! Hinta todella erityisenPekkaTäydellinen …

SVALKA Samppanjalasi, kirkas lasi. Lasin muoto antaa juoman aromien ja maun kehittyä ihanteellisiksi. Klassinen muoto sopii kaikkiin tilaisuuksiin – ja mikset pitäisi varastossa muutamaa ylimääräistä lasia isompien juhlien varalle.

Viinilasit ja shampanjalasit kruunaavat juhlakattauksen – IKEA

Viinilasit ja shampanjalasit kruunaavat juhlakattauksen – IKEA

Kukaan ei kuitenkaan kiellä, jos niistä haluaa nauttia myös kotioloissa ja ilman samppanjaa. Miten olisi shampanjalasi tai kuohuviinilasi täynnä vaikkapa …

Viinilasit, kuohuviinilasit ja shampanjalasit kuuluvat juhlaan. Kauniit, kestävät ja edulliset punaviinilasit ja valkoviinilasit löydät meiltä, tutustu!

Laakea kuohuviinilasi eli coupe lasi SÄLLSKAPLIG-sarjasta

Laakea kuohuviinilasi eli coupe lasi SÄLLSKAPLIG-sarjasta – IKEA

Juhlavat ja klassiset lasit? SÄLLSKAPLIG-sarjan upeat ja suositut lasit kuten laakea kuohuviinilasi, viinilasi, ja kulho tuovat juhlan tuntua pöytääsi.

Juhlavat ja klassiset lasit? SÄLLSKAPLIG-sarjan upeat ja suositut lasit kuten laakea kuohuviinilasi, viinilasi, ja kulho tuovat juhlan tuntua pöytääsi. Osta heti!

SÄLLSKAPLIG Laakea samppanjalasi, kirkas lasi/kuvioitu, 21 cl

SÄLLSKAPLIG Laakea samppanjalasi, kirkas lasi/kuvioitu, 21 cl – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin …

SÄLLSKAPLIG Laakea samppanjalasi, kirkas lasi/kuvioitu, 21 cl Kaipaatko mummolan päivällisiä vai pidätkö muuten vain perinteikkäästä, kauniista lasista? Siinä tapauksessa nämä lasiastiat sopivat juuri sinulle. Ajaton ja elegantti tyyli hivelee silmää ja tuo kattaukselle perinteikkään ilmeen.

DYRGRIP Samppanjalasi, kirkas lasi, 25 cl – IKEA

Kristallilasi materiaalina vie ajatukset pohjoismaiseen viileyteen, ja läpinäkyvässä lasissa juoma pääsee päärooliin. On jännittävää ajatella, kuinka ihmiset …

DYRGRIP Samppanjalasi, kirkas lasi, 25 cl Täydellinen lasi viikonloppuihin ja arjen juhlahetkiin. DYRGRIP-samppanjalasissa yhdistyvät kaikki perinteisen kristallilasin edut, mutta lisäksi se on lyijytön ja konepesunkestävä. Kippis mainioille ominaisuuksille!

STORSINT Samppanjalasi, kirkas lasi, 22 cl – IKEA

STORSINT Samppanjalasi, kirkas lasi – IKEA

STORSINT Samppanjalasi, kirkas lasi. Lasit on suunniteltu parantamaan juoman makua: esimerkiksi maljan muodon ansiosta viinin maut ja aromit kehittyvät …

STORSINT Samppanjalasi, kirkas lasi. Lasit on suunniteltu parantamaan juoman makua: esimerkiksi maljan muodon ansiosta viinin maut ja aromit kehittyvät paremmin. Kristallimainen lasi kiiltelee ja kilisee kauniisti, kun kohotat maljan toisten kanssa.

STORHET Laakea samppanjalasi, kirkas lasi, 30 cl – IKEA

Hienot kuohuviinilasitAnnikaHienot kuohuviinilasit5. StorhetKatiOstin tämän tuotteen joulupöytään. On hyvä tuote. Suosittelen.5.

STORHET Laakea samppanjalasi, kirkas lasi, 30 cl STORHET-samppanjalasi sopii sekä kuohuviinin että jälkiruoan tarjoiluun, joten sillä voi sekä aloittaa että päättää aterian. Laakeassa lasissa kuplat näkyvät kauniisti ja myös jälkiruoat pääsevät oikeuksiinsa.

SVALKA-sarjan jalalliset lasit sopivat arkeen ja juhlaan – IKEA

SVALKA-sarjan jalalliset lasit sopivat arkeen ja juhlaan – IKEA

IKEA SVALKA -sarjan jalalliset lasit sopivat yksinkertaisen muotoilunsa ansiosta niin arkeen kuin juhlaankin. Lasin muoto antaa juoman aromien kehittyä …

IKEA SVALKA -sarjan jalalliset lasit sopivat yksinkertaisen muotoilunsa ansiosta niin arkeen kuin juhlaankin. Lasin muoto antaa juoman aromien kehittyä juuri oikein. Katso kaikki jalalliset lasit.

Olutlasit, cocktaillasit, erikoislasit & drinkkilasit – IKEA

Olutlasit, cocktaillasit, erikoislasit & drinkkilasit – IKEA

Olutlasit, drinkkilasit ja muut erikoislasit ovat laseja, joilla on helppo juhlia ja tuoda juhlaa myös arkeen. Tutustu laajaan drinkkilasivalikoimaamme!

Keywords: ikea kuohuviinilasi, kuohuviinilasi ikea, ikea skumppalasi