Ikea lagkapten

LAGKAPTEN Pöytälevy, valkoinen, 200×60 cm – IKEA

LAGKAPTEN Pöytälevy, valkoinen, 200×60 cm Yhdistä haluamasi pöytälevy ja jalat. Kun ostat ne erikseen, voit rakentaa juuri omaan tilaasi ja tyyliisi sopivan …

LAGKAPTEN Pöytälevy, valkoinen, 200×60 cm Yhdistä haluamasi pöytälevy ja jalat. Kun ostat ne erikseen, voit rakentaa juuri omaan tilaasi ja tyyliisi sopivan kokonaisuuden. Pöytälevyssä on valmiiksi poratut reiät, jotta sen kiinnittäminen runkoon olisi helpompaa.

LAGKAPTEN Pöytälevy, valkoinen, 140×60 cm – IKEA

LAGKAPTEN Pöytälevy, valkoinen, 140×60 cm Yhdistä haluamasi pöytälevy ja jalat. Kun ostat ne erikseen, voit rakentaa juuri omaan tilaasi ja tyyliisi sopivan …

LAGKAPTEN Pöytälevy, valkoinen, 140×60 cm Yhdistä haluamasi pöytälevy ja jalat. Kun ostat ne erikseen, voit rakentaa juuri omaan tilaasi ja tyyliisi sopivan kokonaisuuden. Pöytälevyssä on valmiiksi poratut reiät, jotta sen kiinnittäminen runkoon olisi helpompaa.

LAGKAPTEN / ADILS Työpöytä, mustanruskea/musta, 120×60 …

LAGKAPTEN / ADILS Työpöytä, mustanruskea/musta, 120×60 cm – IKEA

LAGKAPTEN / ADILS Työpöytä, mustanruskea/musta, 120×60 cm Valitse haluamasi pöytätason ja jalkojen yhdistelmä tai valmis kokonaisuus.

LAGKAPTEN / ADILS Työpöytä, mustanruskea/musta, 120×60 cm Valitse haluamasi pöytätason ja jalkojen yhdistelmä tai valmis kokonaisuus. Kevyt mutta tukeva pöytä on valmistettu ympäristöystävällisellä tekniikalla, jonka ansiosta raaka-aineita kuluu vähemmän.

LAGKAPTEN / ALEX Työpöytä, valkoinen, 120×60 cm – IKEA

LAGKAPTEN / ALEX Työpöytä, valkoinen, 120×60 cm Tilan rajallisuus ei tarkoita, ettetkö voisi silti opiskella tai tehdä töitä kotoa käsin.

LAGKAPTEN / ALEX Työpöytä, valkoinen, 120×60 cm Tilan rajallisuus ei tarkoita, ettetkö voisi silti opiskella tai tehdä töitä kotoa käsin. Tämä työpöytä ei vie liikaa lattiatilaa, mutta siinä on silti laatikosto, jossa voit säilyttää papereita ja muita tärkeitä tavaroita.

LAGKAPTEN / ADILS Työpöytä, valkoinen, 200×60 cm – IKEA

Valitse haluamasi pöytätason ja jalkojen yhdistelmä tai valmis kokonaisuus. Kevyt mutta tukeva pöytä on valmistettu ympäristöystävällisellä tekniikalla, …

LAGKAPTEN / ADILS Työpöytä, valkoinen, 200×60 cm Valitse haluamasi pöytätason ja jalkojen yhdistelmä tai valmis kokonaisuus. Kevyt mutta tukeva pöytä on valmistettu ympäristöystävällisellä tekniikalla, jonka ansiosta raaka-aineita kuluu vähemmän.

LAGKAPTEN Pöytälevy, valkoinen, 120×60 cm – IKEA

LAGKAPTEN Pöytälevy, valkoinen, 120×60 cm Yhdistä haluamasi pöytälevy ja jalat. Kun ostat ne erikseen, voit rakentaa juuri omaan tilaasi ja tyyliisi sopivan …

LAGKAPTEN Pöytälevy, valkoinen, 120×60 cm Yhdistä haluamasi pöytälevy ja jalat. Kun ostat ne erikseen, voit rakentaa juuri omaan tilaasi ja tyyliisi sopivan kokonaisuuden. Pöytälevyssä on valmiiksi poratut reiät, jotta sen kiinnittäminen runkoon olisi helpompaa.

LAGKAPTEN / ALEX Työpöytä, valkoinen, 200×60 cm – IKEA

LAGKAPTEN / ALEX Työpöytä, valkoinen, 200×60 cm Suuri työpöytä, jossa on tilaa tietokoneelle, papereille ja muille näkyvillä tai laatikoissa säilytettäville …

LAGKAPTEN / ALEX Työpöytä, valkoinen, 200×60 cm Suuri työpöytä, jossa on tilaa tietokoneelle, papereille ja muille näkyvillä tai laatikoissa säilytettäville tavaroille. Jos teet mieluummin yhteistyötä, tilaa on myös toiselle tuolille.

LAGKAPTEN / ADILS Työpöytä, valkoinen, 120×60 cm – IKEA

LAGKAPTEN / ADILS Työpöytä, valkoinen, 120×60 cm Valitse haluamasi pöytätason ja jalkojen yhdistelmä tai valmis kokonaisuus. Kevyt mutta tukeva pöytä on …

LAGKAPTEN / ADILS Työpöytä, valkoinen, 120×60 cm Valitse haluamasi pöytätason ja jalkojen yhdistelmä tai valmis kokonaisuus. Kevyt mutta tukeva pöytä on valmistettu ympäristöystävällisellä tekniikalla, jonka ansiosta raaka-aineita kuluu vähemmän.

LAGKAPTEN / ADILS Työpöytä, valkoinen, 140×60 cm – IKEA

LAGKAPTEN / ADILS Työpöytä, valkoinen, 140×60 cm Valitse haluamasi pöytätason ja jalkojen yhdistelmä tai valmis kokonaisuus. Kevyt mutta tukeva pöytä on …

LAGKAPTEN / ADILS Työpöytä, valkoinen, 140×60 cm Valitse haluamasi pöytätason ja jalkojen yhdistelmä tai valmis kokonaisuus. Kevyt mutta tukeva pöytä on valmistettu ympäristöystävällisellä tekniikalla, jonka ansiosta raaka-aineita kuluu vähemmän.

Keywords: ikea lagkapten, lagkapten ikea