Ikea lasten patja

Edulliset ja laadukkaat lastenpatjat – Tilaa verkosta – IKEA

Edulliset ja laadukkaat lastenpatjat – Tilaa verkosta – IKEA

Lastenpatja tuo kauniit, sikeät ja makeat unet perheen pienimmille. Lasten mittoihin suunnitellut patjat ottavat huomioon lasten mitat, halut ja tarpeet.

Lastenpatja on lapsille suunniteltu patja, joka auttaa makeiden unien saamisessa. Tutustu laajaan lasten patjojen valikoimaamme. Tilaa lastenpatjat verkosta!

UNDERLIG Vaahtomuovipatja juniorisänkyyn, valkoinen …

UNDERLIG Vaahtomuovipatja juniorisänkyyn, valkoinen, 70×160 cm – IKEA

Aiemmin vaahtomuovin raaka-aineet olivat kokonaan neitseellisiä ja fossiilisia.

UNDERLIG Vaahtomuovipatja juniorisänkyyn, valkoinen, 70×160 cm. Päällinen on helppo irrottaa ja konepestävä 60 asteessa. Lapsesi voi valita, minkälainen patja tuntuu hänestä mukavimmalta, sillä vaahtomuovipatjassa on kaksi erilaista puolta.

Pinnasängyn patjat – IKEA

Pinnasängyn patjat – IKEA

Lapsen nukkumisympäristö on tärkeää tehdä mahdollisimman turvalliseksi. Siksi kaikki pinnasängyn patjat on mitoitettu sopimaan täydellisesti pinnasänkyihin.

Pinnasängyn patja on paikka johon pikkuisen on hyvä levätä. Pinnasängyn patjamme eivät sisällä haitallisia kemikaaleja, ja ne on testattu tiukimpien turvallisuusstandardien mukaisesti.

VIMSIG Vaahtomuovipatja jatk sänkyyn, 80×200 cm – IKEA

Tämä 10 cm paksu ja kolmiosainen patja kasvaa lapsen ja jatkettavan sängyn …

VIMSIG Vaahtomuovipatja jatk sänkyyn, 80×200 cm. Lapsi tarvitsee mukavan ja oikean kokoisen nukkumapaikan, joka tuntuu turvalliselta. Tätä patjaa on helppo jatkaa, kun lapsi kasvaa ja jatkettavaa sänkyä pidennetään.

Patjat – Löydä paras patja kattavasta valikoimasta – IKEA

Patjat – Löydä paras patja kattavasta valikoimasta – IKEA

Paras patja, parhaat unet. Löydä meiltä patjat, vieraspatja sekä varapatja. Laaja valikoima ja 90 päivää aikaa testata patjaa. Tilaa patjat netistä!

Millaista patjaa suosittelette lapselle? – IKEA Suomi

Kasvaville lapsille suosittelemme mallistostamme löytyviä juuri lasten tarpeisiin suunniteltuja patjoja: näin lapsille voi taata mahdollisimman rentouttavat …

Suomi – Lastenpatjamme on suunniteltu lasten tarpeet ja mitat huomioiden

PLUTTEN Vaahtomuovipatja jatk sänkyyn, 80×200 cm – IKEA

Aiemmin vaahtomuovin raaka-aineet olivat kokonaan neitseellisiä ja fossiilisia.

PLUTTEN Vaahtomuovipatja jatk sänkyyn, 80×200 cm. Lapsi tarvitsee mukavan ja oikean kokoisen nukkumapaikan, joka tuntuu turvalliselta. Tätä patjaa on helppo jatkaa, kun lapsi kasvaa ja jatkettavaa sänkyä pidennetään.

Petauspatja – Sijauspatja tuo mukavuutta nukkumiseen – IKEA

Petauspatja – Sijauspatja tuo mukavuutta nukkumiseen – IKEA

Petauspatja lisää sängyn mukavuutta ja takaa paremmat yöunet. Sijauspatjat eri kokoisina ja täytemateriaaleissa, myös muistivaahto eli memory foam patja.

Petauspatja lisää sängyn mukavuutta ja takaa paremmat yöunet. Sijauspatjat eri kokoisina ja täytemateriaaleissa, myös muistivaahto eli memory foam patja. Katso valikoima!

Lasten sängyt – Laaja valikoima lasten sänkyjä – IKEA

Lasten sängyt – Laaja valikoima lasten sänkyjä – IKEA

Lasten sängyt IKEA-verkkokaupasta tai tavaratalosta. Lasten sängyissä on myös säilytystilaa lasten omille tavaroille. Katso vaihtoehdot ja tee ostoksia.

Keywords: ikea lasten patja, ikea lasten patjat, lasten patja ikea, lasten patjat ikea, ikea jatkettava patja, ikea lastenpatja, ikea patja lasten