Ikea lätthet

LÄTTHET Säädettävä jalka, valkoinen – IKEA

LÄTTHET Säädettävä jalka, valkoinen. Halusimme löytää tavan luoda lisää säilytystilaa PLATSA-säilytysjärjestelmän ulkopuolelle ja keksimmekin LÄTTHET-sarjan.

LÄTTHET Säädettävä jalka, valkoinen. Halusimme löytää tavan luoda lisää säilytystilaa PLATSA-säilytysjärjestelmän ulkopuolelle ja keksimmekin LÄTTHET-sarjan. Koukut, vaatenarut ja jalat luovat säilytystilaan uusia ulottuvuuksia.

LÄTTHET Jalka, valkoinen, puu, 11 cm – IKEA

LÄTTHET Jalka, valkoinen, puu, 11 cm. Halusimme löytää tavan luoda lisää säilytystilaa PLATSA-säilytysjärjestelmän ulkopuolelle ja keksimmekin LÄTTHET-sarjan.

LÄTTHET Jalka, valkoinen, puu, 11 cm. Halusimme löytää tavan luoda lisää säilytystilaa PLATSA-säilytysjärjestelmän ulkopuolelle ja keksimmekin LÄTTHET-sarjan. Koukut, vaatenarut ja jalat luovat säilytystilaan uusia ulottuvuuksia.

LÄTTHET Jalka, valkoinen/metalli, 11 cm – IKEA

LÄTTHET Jalka, valkoinen/metalli, 11 cm Halusimme löytää tavan luoda lisää säilytystilaa PLATSA-säilytysjärjestelmän ulkopuolelle ja keksimmekin …

LÄTTHET Jalka, valkoinen/metalli, 11 cm Halusimme löytää tavan luoda lisää säilytystilaa PLATSA-säilytysjärjestelmän ulkopuolelle ja keksimmekin LÄTTHET-sarjan. Koukut, vaatenarut ja jalat luovat säilytystilaan uusia ulottuvuuksia.

LÄTTHET Ripustuskisko, 60 cm – IKEA

Teräksellä on ainutlaatuisia ominaisuuksia, sillä se säilyy vahvana, vaikka sitä venytetään ja muokataan. Terästä käytetäänkin niin pilvenpiirtäjissä ja …

LÄTTHET Ripustuskisko, 60 cm. Halusimme löytää tavan luoda lisää säilytystilaa PLATSA-säilytysjärjestelmän ulkopuolelle ja keksimmekin LÄTTHET-sarjan. Koukut, vaatenarut ja jalat luovat säilytystilaan uusia ulottuvuuksia.

LÄTTHET Koukku ja kiinnike – IKEA

Teräksellä on ainutlaatuisia ominaisuuksia, sillä se säilyy vahvana, vaikka sitä venytetään ja muokataan. Terästä käytetäänkin niin pilvenpiirtäjissä ja …

LÄTTHET Koukku ja kiinnike Fiksu ratkaisu, jossa on koukku vaatteille tai laukuille sekä kiinnike kuville ja piirustuksille, jotka luovat huoneelle persoonallisen ilmeen. Ei poraamista.

LÄTTHET Vedin, valkoinen, 13 cm – IKEA

Halusimme löytää tavan luoda lisää säilytystilaa PLATSA-säilytysjärjestelmän ulkopuolelle ja keksimmekin LÄTTHET-sarjan. Koukut, vaatenarut ja jalat luovat …

LÄTTHET Vedin, valkoinen, 13 cm. Halusimme löytää tavan luoda lisää säilytystilaa PLATSA-säilytysjärjestelmän ulkopuolelle ja keksimmekin LÄTTHET-sarjan. Koukut, vaatenarut ja jalat luovat säilytystilaan uusia ulottuvuuksia.

LÄTTHET Jalkopäätypaneeli, valkoinen, 140×60 cm – IKEA

LÄTTHET Jalkopäätypaneeli, valkoinen, 140×60 cm Tämä jalkopäätypaneeli viimeistelee PLATSA-sängyn päätyyn rakennetun säilytyskokonaisuuden.

LÄTTHET Jalkopäätypaneeli, valkoinen, 140×60 cm Tämä jalkopäätypaneeli viimeistelee PLATSA-sängyn päätyyn rakennetun säilytyskokonaisuuden. Paneeli lisää kokonaisuuden vakautta ja luo sileän, viimeistellyn pinnan PLATSA-runkojen taakse.

PLATSA-sisusteet – Täydennä vaatekaappi sisusteilla – IKEA

PLATSA-sisusteet – Täydennä vaatekaappi sisusteilla – IKEA

LÄTTHET Vedin, 13 cm. 2,-/kpl. (1). Vertaile. HJÄLPA Vaatetanko+2 ripustkiskoa+3 koukkua, säädettävä/valkoinen, 60-100×55 …

PLATSA-sisusteet ja PLATSA osat löydät kootusti yhdeltä sivulta. Katso kaikki valikoiman sisusteet ja osat ja tilaa kätevästi verkkokaupastamme.

LÄTTHET Leg, adjustable, white – IKEA

LÄTTHET white, Leg, adjustable – IKEA

LÄTTHET white, Leg, adjustable. We looked for ways to create additional storage on the outside of PLATSA storage solutions and came up with LÄTTHET …

LÄTTHET white, Leg, adjustable. We looked for ways to create additional storage on the outside of PLATSA storage solutions and came up with LÄTTHET exteriors. The hooks, rails and legs add a new dimension to your storage.

Keywords: ikea lätthet