Ikea minijääkaappi

TILLREDA Jääkaappi, vapaasti seisova/valkoinen, 43 l

TILLREDA Jääkaappi, vapaasti seisova/valkoinen, 43 l – IKEA

TILLREDA-sarjan pienet kodinkoneet kuten minijääkaappi ja kannettava keittotaso sopivat melkein mihin tahansa pieneen tilaan ja tarpeeseen.

TILLREDA Jääkaappi, vapaasti seisova/valkoinen, 43 l Pieni jääkaappi pieneen keittiöön. Sopii mainiosti myös kellariin, autotalliin, vierashuoneeseen, soluasuntoon tai oikeastaan ihan mihin tahansa. 2 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa.

TILLREDA-sarja – Valikoimassa mm. minijääkaappi – IKEA

TILLREDA-sarja – Valikoimassa mm. minijääkaappi – IKEA

VÄLGÅNG Jää-/pakastinkaappi, IKEA 700 vapaasti seisova/musta ruostum teräksen värinen,. Vertaile. FULLGÖRA Jääkaappi, IKEA 500 vapaasti seisova/ruostumaton …

TILLREDA-sarjan minijääkaappi on pieni jääkaappi pieneen keittiöön. Sopii mainiosti mm. mökille, kellariin, autotalliin, vierashuoneeseen tai mihin vain.

Jääkaapit & pakastimet – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Jääkaapit & pakastimet – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Jääkaapit ja pakastimet taatusti hyvään hintaan. IKEA-jääkaappi säästää energiaa ja IKEA-pakastin ei sulatusta kaipaa. Katso valikoimamme ja tule ostoksille!

LAGAN Jääkaappi+pakastinlokero, vapaasti seisova/ …

LAGAN Jääkaappi+pakastinlokero, vapaasti seisova/valkoinen, 97/16 l – IKEA

LAGAN Jääkaappi+pakastinlokero, vapaasti seisova/valkoinen, 97/16 l Tästä vapaasti sijoitettavasta jääkaappipakastimesta löydät kaikki perustoiminnot. Pieni jääkaappi sopii hyvin pieniin keittiöihin. Siirrettävien hyllylevyjen ansiosta voit tarvittaessa säätää hyllyvälejä.

Vapaasti sijoitettavat jääkaapit ja kaappipakastimet – IKEA

Vapaasti sijoitettavat jääkaapit ja kaappipakastimet – IKEA

Laajasta valikoimastamme vapaasti sijoitettavat jääkaapit ja kaappipakastimet taatusti sopuhintaan. Jääkaappi, jossa pakastielokero myös pieneen tilaan.

Integroitavat jääkaappi-pakastimet – IKEA

Integroitava jääkaappi – Integroitavat jääkaappi-pakastimet – IKEA

Etsitkö integroitavaa jääkaappia pieneen keittiöön tai integroitavaa jääkaappi-pakastinta lapsiperheeseen? Meiltä integroitavat jääkaapit taatusti sopuhintaan.

FULLGÖRA Jääkaappi, IKEA 500 vapaasti seisova/ …

FULLGÖRA Jääkaappi, IKEA 500 vapaasti seisova/valkoinen, 364 l – IKEA

FULLGÖRA Jääkaappi, IKEA 500 vapaasti seisova/valkoinen, 364 l Tämä jääkaappi on mainio valinta, jos tarvitset paljon kylmäsäilytystilaa. Jääkaapissa on runsaasti käteviä säilytysratkaisuja ja muun muassa automaattinen sulatustoiminto. Täydellinen pari FULLGÖRA-pakastimelle.

Jääkaapit ja pakastimet sopivat ENHET-keittiösarjaan – IKEA

Jääkaapit ja pakastimet sopivat ENHET-keittiösarjaan – IKEA

Jääkaapit ja pakastimet ENHET-sarjalle. Kattava valikoima tuotteita ENHET-keittiöösi. Tutustu ja tilaa verkosta tai vieraile tavaratalossa.

SMÅFRUSEN Jääkaappi työtason alle, IKEA 500 …

SMÅFRUSEN Jääkaappi työtason alle, IKEA 500 integroitu/valkoinen, 134 l – IKEA

SMÅFRUSEN Jääkaappi työtason alle, IKEA 500 integroitu/valkoinen, 134 l Tämä pieni jääkaappi sopii ahtaisiin tiloihin, sillä sen voi sijoittaa työtason alle kaappien väliin. Jos haluat yhtenäistää keittiön ulkoasun, valitse eteen ovi, joka sopii muuhun kalustukseen.

Keywords: ikea minijääkaappi, minijääkaappi ikea