Ikea nordli

NORDLI-sarjan huonekalut skandinaavista tyylikkyyttä

NORDLI-sarjan huonekalut skandinaavista tyylikkyyttä – IKEA

NORDLI-laatikoston voi rakentaa millaiseksi vain: leveäksi, matalaksi tai vaihtelevan korkuiseksi – juuri omaan tilaasi sopivaksi.

IKEA NORDLI-sarjan huonekalut tuovat skandinaavisen sisustuksen makuuhuoneesi. Moduuleilla muuntelet kokonaisuutta uudenlaiseksi aina tarpeen mukaan. Katso koko valikoima!

NORDLI Lipasto, 6 laatikkoa, valkoinen, 120×54 cm – IKEA

NORDLI Lipasto, 3 laatikkoa, valkoinen, 80×76 cm. NORDLI-laatikoston voi rakentaa millaiseksi vain: leveäksi, matalaksi tai vaihtelevan korkuiseksi – juuri …

NORDLI Lipasto, 6 laatikkoa, valkoinen, 120×54 cm. NORDLI-laatikoston voi rakentaa millaiseksi vain: leveäksi, matalaksi tai vaihtelevan korkuiseksi – juuri omaan tilaasi sopivaksi. Siistin ja modernin ulkonäkönsä ansiosta laatikosto sopii monenlaisiin tiloihin.

NORDLI Lipasto, 3 laatikkoa, valkoinen, 40×76 cm – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

NORDLI Lipasto, 3 laatikkoa, valkoinen, 40×76 cm. NORDLI-laatikoston voi rakentaa millaiseksi vain: leveäksi, matalaksi tai vaihtelevan korkuiseksi – juuri omaan tilaasi sopivaksi. Siistin ja modernin ulkonäkönsä ansiosta laatikosto sopii monenlaisiin tiloihin.

NORDLI Lipasto, 6 laatikkoa, valkoinen, 120×76 cm – IKEA

NORDLI Lipasto, 6 laatikkoa, valkoinen, 120×76 cm. NORDLI-laatikoston voi rakentaa millaiseksi vain: leveäksi, matalaksi tai vaihtelevan korkuiseksi – juuri omaan tilaasi sopivaksi. Siistin ja modernin ulkonäkönsä ansiosta laatikosto sopii monenlaisiin tiloihin.

NORDLI Lipasto, 2 laatikkoa, valkoinen, 80×54 cm – IKEA

NORDLI Lipasto, 2 laatikkoa, valkoinen, 80×54 cm. NORDLI-laatikoston voi rakentaa millaiseksi vain: leveäksi, matalaksi tai vaihtelevan korkuiseksi – juuri omaan tilaasi sopivaksi. Siistin ja modernin ulkonäkönsä ansiosta laatikosto sopii monenlaisiin tiloihin.

NORDLI Lipasto, 3 laatikkoa, valkoinen, 80×76 cm – IKEA

NORDLI Lipasto, 3 laatikkoa, valkoinen, 80×76 cm. NORDLI-laatikoston voi rakentaa millaiseksi vain: leveäksi, matalaksi tai vaihtelevan korkuiseksi – juuri omaan tilaasi sopivaksi. Siistin ja modernin ulkonäkönsä ansiosta laatikosto sopii monenlaisiin tiloihin.

NORDLI Lipastomoduuli, 3 laatikkoa, valkoinen, 80×68 cm

NORDLI Lipastomoduuli, 3 laatikkoa, valkoinen, 80×68 cm – IKEA

NORDLI Lipastomoduuli, 3 laatikkoa, valkoinen, 80×68 cm. NORDLI-laatikoston voi rakentaa millaiseksi vain: leveäksi, matalaksi tai vaihtelevan korkuiseksi – juuri omaan tilaasi sopivaksi. Siistin ja modernin ulkonäkönsä ansiosta laatikosto sopii monenlaisiin tiloihin.

NORDLI Lipasto, 4 laatikkoa, valkoinen, 160×54 cm – IKEA

NORDLI Lipasto, 4 laatikkoa, valkoinen, 160×54 cm. NORDLI-laatikoston voi rakentaa millaiseksi vain: leveäksi, matalaksi tai vaihtelevan korkuiseksi – juuri omaan tilaasi sopivaksi. Siistin ja modernin ulkonäkönsä ansiosta laatikosto sopii monenlaisiin tiloihin.

NORDLI Lipastomoduuli, 2 laatikkoa, valkoinen, 80×45 cm

NORDLI Lipastomoduuli, 2 laatikkoa, valkoinen, 80×45 cm – IKEA

NORDLI Lipastomoduuli, 2 laatikkoa, valkoinen, 80×45 cm. NORDLI-laatikoston voi rakentaa millaiseksi vain: leveäksi, matalaksi tai vaihtelevan korkuiseksi – juuri omaan tilaasi sopivaksi. Siistin ja modernin ulkonäkönsä ansiosta laatikosto sopii monenlaisiin tiloihin.

Keywords: ikea nordli, ikea nordli lipasto, nordli ikea, ikea nordli yöpöytä, ikea lipasto nordli