Ikea palaute

Anna palautetta – IKEA

Anna palautetta – IKEA – IKEA

Antamasi palaute käsitellään anonyymisti. Jos sinulla on kiireellistä asiaa koskien tuotteitamme tai palveluitamme, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kuinka pärjäämme mielestäsi? Kerro asiakaskokemuksestasi ja anna meille palautetta palveluistamme ja tuotteistamme. Luodaan yhdessä vielä parempi IKEA!

Asiakaspalvelu – IKEA

IKEA-asiakaspalvelu auttaa sinua, kun sinulla on kysymyksiä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai katso, löydätkö vastauksen kysymykseesi suoraan …

IKEA-asiakaspalvelu auttaa sinua, kun sinulla on kysymyksiä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai katso, löydätkö vastauksen kysymykseesi suoraan nettisivuiltamme.

Tee reklamaatio tuotteesta tai palvelusta – IKEA

Tee reklamaatio tuotteesta tai palvelusta – IKEA

Jos palautteesi koskee tuotetta jossa on virhe tai vaurio, pyydämme sinua toimittamaan meille kuvausohjeen mukaiset kuvat ja tiedot tuotteesta ostotositteen …

Näin teet reklamaation IKEA-tuotteesta tai -palvelusta – oli kyse sitten tuotteen palauttamisesta tai vaihtamisesta takuun puitteissa tai palautteen antamisesta jostain palvelustamme. Lue lisää täältä.

Ota yhteyttä – IKEA

Näet tästä asiakaspalvelun aukioloajat sekä poikkeusaukioloajat. Palvelemme puhelinnumerossa 09-3482 9400, IKEA-chatin ja yhteydenottolomakkeen kautta sekä …

Haluatko tarkistaa tilauksesi? Tai kenties tietää, kuinka tuote palautetaan? Me autamme sinua. Voit löytää vastauksen kysymykseesi tai voit ottaa meihin yhteyttä.

Vaihto, palautus ja reklamaatio – IKEA

Haluamme sinun olevan aina tyytyväinen tekemiisi ostoksiin. Tältä sivulta löydät apua sekä tuotteiden vaihtoon, palautukseen että reklamaation tekoon.

Haluamme sinun olevan aina tyytyväinen tekemiisi ostoksiin. Tältä sivulta löydät apua sekä tuotteiden vaihtoon, palautukseen että reklamaation tekoon. Lue lisää tältä sivulta.

Näin palautat IKEA-tuotteen

Näin palautat IKEA-tuotteen – IKEA

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelu · Tilauksen seuranta · Maksutavat · Vaihto ja palautus · IKEA-takuu · Takaisinvedot · Ota yhteyttä · Anna palautetta …

Lue kuinka helppoa on muuttaa mieltäsi ja palauttaa ostamasi IKEA-tuote. Voit palauttaa tuotteen myymälään, postitse tai noudon avulla. Lue lisää tältä sivulta.

Palautus – IKEA

IKEA – Returns

Palautus · Anna kuittitunnus tai tilausnumero · Palauta nopeammin · Lisää palautettavia tuotteita · Lisää palautuksen syy · Valitse palautustapa · Anna tietosi …

Self serve returns

Katso 365 päivän vaihto- ja palautusoikeus – IKEA

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelu · Tilauksen seuranta · Maksutavat · Vaihto ja palautus · IKEA-takuu · Takaisinvedot · Ota yhteyttä · Anna palautetta …

Muutitko mieltäsi? 365 päivän vaihto- ja palautusoikeus on aina sama – tuotteesta, asiakkaasta ja kanavasta riippumatta. Lue lisää IKEA palautusoikeus.

Miten voin tehdä reklamaation virheellisestä tuotteesta? – IKEA

Miten voin tehdä reklamaation virheellisestä tuotteesta? – IKEA Suomi

Ohjeet reklamaation tekoon löydät sivulta Reklamaatiot. Oliko tämä hyödyksesi? Kiitos palautteestasi! Eikö artikkelista ollut apua?

Suomi – Mikäli on sattunut niin ikävästi, että ostamasi tuote on virheellinen, autamme asiassa paikan päällä tavaratalossa tai etänä.

Keywords: ikea palaute, ikea asiakaspalaute