Ikea piirakkavuoka

VARDAGEN-leivonta-astiat ovat paras apu … – IKEA

VARDAGEN-leivonta-astiat ovat paras apu leivonnassa – IKEA

Leipää, kakkua vai leivonnaisia? Mitä ikinä haluatkin leipoa, meiltä löytyy tarkoitukseen sopiva leipävuoka, kakkuvuoka ja leivontavuoka.

Haluatko leipoa, mutta tarvikkeet uupuvat? VARDAGEN-leivonta-astiat ovat ratkaisu pulmaan, joten eikun leipomaan. Tutustu valikoimaan ja tule ostoksille tavarataloon tai verkkoon.

Vuoat & muotit – IKEA

Kakkuvuoat, vuoka & leivontavuoka – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Herkullisia tuoksuja, lämmin keittiö ja kotitekoinen leipä tai suklaakakku. Leivonta on hauskaa, luovaa tekemistä, jota sekä lapset että aikuiset rakastavat …

Kakkuvuoka, vuoka ja muotti ovat leipojan perustarvikkeita. Kakkuvuoat ja kakkumuotit tekevät leipomisesta helpompaa ja monipuolisempaa.

VARDAGEN Piirasvuoka, luonnonvalkoinen, 32 cm – IKEA

INBAKAD Piirasvuoka, tummanharmaa, 22 cm Hemmottele perhettä ja ystäviä herkullisilla jälkiruoilla – täyteläisellä juustokakulla, …

VARDAGEN Piirasvuoka, luonnonvalkoinen, 32 cm Vasta paistetun piirakan tuoksu tuo taatusti veden kielelle. Tämä piirakkavuoka kannattaa pitää käden ulottuvilla, kun erilaiset vihannekset, hedelmät ja marjat kypsyvät. Paista uunissa ja nauti. Vuoan aaltoileva muotoilu antaa piirakalle kauniin reunan.

Leivontatarvikkeet – Valikoima edullisia tarvikkeita – IKEA

Leivontatarvikkeet – Valikoima edullisia tarvikkeita – IKEA

Uunivuoka on astia, jonka avulla valmistat uunissa ruokaa. Mutta millainen on sinulle paras uunivuoka? Tutustu valikoimiimme!

Kaipaavatko leivontatarvikkeet päivitystä? Katso valikoima leivosvuokia, leipomisvälineitä ja kulhoja. Tilaa leipomistarvikkeet helposti verkkokaupasta!

INBAKAD Piirasvuoka, tummanharmaa, 22 cm – IKEA

IKEA 365+ Uunivuoka, valkoinen, 38×26 cm Tämä suuri uunivuoka on täydellinen, jos sinulla on paljon vieraita, ja haluat tarjota paahdettuja vihanneksia tai …

INBAKAD Piirasvuoka, tummanharmaa, 22 cm Hemmottele perhettä ja ystäviä herkullisilla jälkiruoilla – täyteläisellä juustokakulla, suussasulavilla mokkapaloilla tai klassisella omenapiirakalla. Lämmön tasaisesti jakava teräs ja tarttumaton pinnoite takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Uunivuoat – Uunivuoka hauduttaa ruokasi lempeästi – IKEA

Uunivuoka hauduttaa ruokasi lempeästi – IKEA

VARDAGEN Piirasvuoka, luonnonvalkoinen, 11 cm Tähän piirakkavuokaan voi laittaa kaikkea omenapiirakasta ja pizzakierteistä hedelmiin ja vihanneksiin …

Uunivuoka on astia, jonka avulla valmistat uunissa ruokaa. Mutta millainen on sinulle paras uunivuoka? Tutustu valikoimiimme!

IKEA 365+ Uunivuoka, valkoinen, 38×26 cm – IKEA

IKEA 365+ Uunivuoka, valkoinen, 38×26 cm Tämä suuri uunivuoka on täydellinen, jos sinulla on paljon vieraita, ja haluat tarjota paahdettuja vihanneksia tai maukasta laatikkoruokaa. Astiaa on helppo kantaa kahvoista, ja ajaton muoto yhdistyy kauniisti muihin posliiniastioihin.

VARDAGEN Piirasvuoka, luonnonvalkoinen, 11 cm – IKEA

VARDAGEN Piirasvuoka, luonnonvalkoinen, 11 cm Tähän piirakkavuokaan voi laittaa kaikkea omenapiirakasta ja pizzakierteistä hedelmiin ja vihanneksiin – juhlia varten tai välipalaksi. Ja jotta kaikki olisi helpompaa, se on mikroaaltouunin, uunin ja astianpesukoneen kestävä.

VARDAGEN Irtopohjavuoka, hopea – IKEA

VARDAGEN Irtopohjavuoka, hopea. Anodisoidusta alumiinista valmistettu vuoka on erittäin kestävä ja pitkäikäinen. Taikina valuu pohjan uriin, eikä vuoka pääse vuotamaan.

Keywords: ikea piirakkavuoka