Ikea platsa

PLATSA-järjestelmä – IKEA

PLATSA-järjestelmä – IKEA

PLATSA-järjestelmä on omiaan, kun kaipaat muunneltavaa ja tehokasta säilytysratkaisua kodin haastaviin paikkoihin. Tutustu PLATSA-järjestelmään!

PLATSA-vaatekaapit – Kaapisto vinokaton alle – IKEA

PLATSA-vaatekaapit – Kaapisto vinokaton alle – IKEA

PLATSA vaatekaappi on ratkaisu, jos etsinnässä on kaapisto sängyn ympärille tai kaapisto viistokaton alle. Katso myös pienen asunnon säilytysratkaisut ja …

PLATSA vaatekaappi on ratkaisu, jos etsinnässä on kaapisto sängyn ympärille tai kaapisto viistokaton alle. Katso myös pienen asunnon säilytysratkaisut ja koko valikoima!

PLATSA Vaatekaappi, 6 ovea, valkoinen/Fonnes … – IKEA

PLATSA Vaatekaappi, 6 ovea, valkoinen/Fonnes valkoinen, 120x42x191 cm – IKEA

PLATSA-suunnitteluohjelman avulla voit helposti luoda ratkaisun, joka on juuri sopiva sinulle, kodillesi ja säilytystarpeillesi. Tuotenumero493.879.91.

PLATSA Vaatekaappi, 6 ovea, valkoinen/Fonnes valkoinen, 120x42x191 cm Syvyydeltään kapea kaappi on mainio valinta pieniin tiloihin. Säädettävien jalkojen ansiosta seisoo tukevasti myös epätasaisella alustalla.

PLATSA-saranaovet – IKEA

PLATSA-saranaovet – IKEA

PLATSA-saranaovet viimeistelevät vaatekappisuunnitelmasi. Useita kokoja, tyylejä ja vaihtoehtoja. Kurkkaa kaikki ja tule ostoksille!

PLATSA-rungot – Valkoiset PLATSA-vaatekaapin rungot – IKEA

PLATSA-rungot – Valkoiset PLATSA-vaatekaapin rungot – IKEA

Selaa PLATSA-vaatekaapin runkoja, jotta löydät sopivan koon. PLATSA-rungot ovat valkoisia ja ne on helppo koota ilman työkaluja. Tutustu.

Tarvitsetko rungon PLATSA-säilytysjärjestelmään? Selaa PLATSA-vaatekaapin runkoja, jotta löydät sopivan koon. PLATSA-rungot ovat valkoisia ja ne on helppo koota ilman työkaluja. Tutustu.

PLATSA Kaappi, valkoinen/Fonnes valkoinen, 180x42x113 cm

PLATSA Kaappi, valkoinen/Fonnes valkoinen, 180x42x113 cm – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

PLATSA Kaappi, valkoinen/Fonnes valkoinen, 180x42x113 cm PLATSA-sarjan avulla voit luoda säilytysratkaisuja hankaliinkin paikkoihin: korkealle tai matalalle, vinon katon alapuolelle tai seinän viereen. Lisäät vain mukaan haluamasi ovet ja sisusteet.

PLATSA-sisusteet – Täydennä vaatekaappi sisusteilla – IKEA

PLATSA-sisusteet – Täydennä vaatekaappi sisusteilla – IKEA

PLATSA-sisusteet ja PLATSA osat löydät kootusti yhdeltä sivulta. Katso kaikki valikoiman sisusteet ja osat ja tilaa kätevästi verkkokaupastamme.

PLATSA 2-ov vaatekaappi, valkoinen/Fonnes … – IKEA

PLATSA 2-ov vaatekaappi, valkoinen/Fonnes valkoinen, 120x57x251 cm – IKEA

PLATSA 2-ov vaatekaappi, valkoinen/Fonnes valkoinen, 120x57x251 cm Kokoa PLATSA-säilytyskaluste sellaiseksi kuin haluat: korkeaksi tai matalaksi, …

PLATSA 2-ov vaatekaappi, valkoinen/Fonnes valkoinen, 120x57x251 cm Kokoa PLATSA-säilytyskaluste sellaiseksi kuin haluat: korkeaksi tai matalaksi, viiston katon alle tai koko seinän pituiseksi. Viimeistele tarvittaessa ovilla ja sisusteilla.

PLATSA 3-ovinen vaatekaappi, valkoinen/Fonnes … – IKEA

PLATSA 3-ovinen vaatekaappi, valkoinen/Fonnes valkoinen, 140x57x181 cm – IKEA

PLATSA 3-ovinen vaatekaappi, valkoinen/Fonnes valkoinen, 140x57x181 cm Kokoa PLATSA-säilytyskaluste sellaiseksi kuin haluat: korkeaksi tai matalaksi, …

PLATSA 3-ovinen vaatekaappi, valkoinen/Fonnes valkoinen, 140x57x181 cm Kokoa PLATSA-säilytyskaluste sellaiseksi kuin haluat: korkeaksi tai matalaksi, viiston katon alle tai koko seinän pituiseksi. Viimeistele tarvittaessa ovilla ja sisusteilla.

Keywords: ikea platsa, platsa ikea, ikea portaiden alle