Ikea raastin

IDEALISK Raastinrauta, ruostumaton teräs – IKEA

RaastinMemmuTatzikin teko eli tuorekurkun raastaminen juuri sopivaksi onnistuu tällä raastimella hyvin 5. HyvätuoteAnneliHyvätuote5 …

IDEALISK Raastinrauta, ruostumaton teräs Tällä ruostumattomasta teräksestä valmistetulla raastimella voit sekä siivuttaa perunoita että raastaa porkkanoita tai juustoa. Valitse vain haluamasi puoli. Ja kun olet valmis, astianpesukone voi puhdistaa sen puolestasi.

UPPFYLLD Raastin säilytysastialla, 4 osaa, eri värejä – IKEA

UPPFYLLD Raastin säilytysastialla, 4 osaa, eri värejä Raasta ainesosat suoraan astiaan, peitä kannella ja laita säilöön. Raastinkokoja on kaksi – ja voit …

UPPFYLLD Raastin säilytysastialla, 4 osaa, eri värejä Raasta ainesosat suoraan astiaan, peitä kannella ja laita säilöön. Raastinkokoja on kaksi – ja voit pestä koko tuotteen astianpesukoneessa. Helppoa ja käytännöllistä! Raastimia kahdessa eri koossa eri tarpeisiisi.

UPPFYLLD Raastin, luonnonvalkoinen – IKEA

UPPFYLLD Raastin, luonnonvalkoinen. 2,99 …

UPPFYLLD Raastin, luonnonvalkoinen Tästä pienestä raastinraudasta on suuri apu keittiössä ja ruokapöydässä. Raasta parmesaania pastaan tai limen- tai appelsiininkuorta leivoksiin – erikokoisilla rei’illä saat aikaan sekä suurta että pientä raastetta.

IKEA 365+ Raastinrauta, musta

IKEA 365+ Raastinrauta, musta – IKEA

Raastin: ruostumatonta terästä. Hoito. Vain käsinpesu. … No jaaRisto J.Raastin on tukevahko eikä kovin mukava kädessä. Voisi olla kevyempi myös …

IKEA 365+ Raastinrauta, musta. Tällä raastinraudalla niin kasvisten kuin juustonkin raastaminen sujuu leikiten. Raastinta voi käyttää leikkuulaudan päällä tai tukevan IKEA 365+ -astian kanssa.

VARDAGEN Raastinrauta, kahvallinen – IKEA

Tuotetiedot. Raastin on kevyt ja sitä on helppo pidellä – ja se on täydellinen ruokapöytään, jotta parmesaania voi lisätä pastaan silloin, kun itse haluaa.

VARDAGEN Raastinrauta, kahvallinen.

Välineet ruoan valmisteluun – Tilaa verkkokaupastamme – IKEA

Välineet ruoan valmisteluun – Tilaa verkkokaupastamme – IKEA

UPPFYLLD Vihannesveitsi, 3 kpl. 4,99. (2). Vertaile. UPPFYLLD Raastin, luonnonvalkoinen … Vertaile. UPPFYLLD Raastin säilytysastialla, 4 osaa, eri värejä …

Ruoanvalmisteluvälineet ovat hyödyllisiä välineitä ruoanlaittoon keittiössä. Joko sinulla on kaikki tarvittava vai voisimmeko olla avuksi? Tutustu valikoimaan.

UPPFYLLD-sarja – Värikkäät keittiövälineet – IKEA

UPPFYLLD-sarja – Värikkäät keittiövälineet – IKEA

Puolikas sitruuna UPPFYLLD-sitruunanpuristimessa, UPPFYLLD-raastin ja sitruunoita APTITLIG-leikkuulaudan päällä. Pöydällä on erivärisiä UPPFYLLD-raastinrautoja, …

UPPFYLLD-sarjan värikkäät keittiövälineet moneen käyttöön. Spiraalileikkuri ja valmistuskulho leikkuulaudan kaveriksi ovat käteviä apureita keittiössä!

Keittiötarvikkeet – Ruoanlaitto sujuu helpommin – IKEA

Keittiötarvikkeet – Ruoanlaitto sujuu helpommin – IKEA

UPPFYLLD Raastin säilytysastialla, 4 osaa, eri värejä · UPPFYLLD Raastin säilytysastialla, 4 osaa. 4,99. (4). Vertaile. KLOCKREN Lävikkö, 5.0 l …

Keittiötarvikkeet ovat tarpeellisia. Sunnuntaiaamun pannukakut eivät onnistu ilman välineitä. Löydä keittiövälineet eri tyyleissä ja materiaaleissa.

IKEA 365 + VÄRDEFULL raastin musta (401.521.57)

IKEA 365 + VÄRDEFULL raastin musta (401.521.57). Säiliötä voidaan käyttää murskattujen tuotteiden säilyttämiseen. Helppo ja nopea leikkuutuotteet.

Keywords: ikea raastin