Ikea ruokalautanen

Lautanen kokoaa kaikki yhteen – Osta lautaset tästä – IKEA

Lautanen kokoaa kaikki yhteen – Osta lautaset tästä – IKEA

Lautanen on yksi tärkeimmistä ruokailuastioista, pastalautanen erityisen suosittu. Lautaset löydät helposti verkkokaupastamme ja myymälöistämme!

Lautaset ja kulhot – Tilaa helposti verkkokaupasta – IKEA

Lautaset ja kulhot – Tilaa helposti verkkokaupasta – IKEA

Vertaile. OFTAST Lautanen, valkoinen, 25 cm … FÄRGKLAR Syvä lautanen, matta tummanharmaa, 23 cm … FÄRGKLAR Syvä lautanen, kiiltävä ruskea, 23 cm

IKEA lautaset ja kulhot joka tilanteeseen, olipa sitten tiedossa juhlat, tai muutto uuteen kotiin. Valikoima käytännöllisiä IKEA-lautasia ja kulhoja!

Syvä lautanen sopii monenlaiseen – IKEA

Syvä lautanen sopii monenlaiseen – IKEA

Syvä lautanen on jokaiseen keittiöön kuuluva astia, joka käy niin tavallisesta lautasesta kuin kulhostakin. Tutustu laajaan valikoimaamme syviä lautasia!

IKEA 365+ Lautanen, valkoinen, 27 cm – IKEA

IKEA 365+ -astiat sopivat kaikkiin tilanteisiin ja kaikenlaisille ruoille. Ne …

IKEA 365+ Lautanen, valkoinen, 27 cm IKEA 365+ -sarjasta löytyy kaikkea ruokapöytään – astioista syntyy sekä yksinkertaisen viehättävä arkikattaus että väreillä ja lisätarvikkeilla terästettynä upea juhlakattaus. Maasälpäposliinista valmistetut astiat pysyvät kauniina vuodesta toiseen.

OFTAST Lautanen, valkoinen, 25 cm – IKEA

OFTAST Lautanen, valkoinen – IKEA

Lasi on valmistettu korkeassa lämpötilassa sulatetusta hiekasta, …

OFTAST Lautanen, valkoinen. Tämä astiasto näyttää ja tuntuu luuposliinilta mutta on valmistettu karkaistusta lasista. Näin voimme tarjota asiakkaille elegantin, hohtavan astiaston edulliseen hintaan.

FÄRGKLAR Lautanen, matta vihreä, 26 cm – IKEA

FÄRGKLAR Lautanen, matta vihreä, 26 cm Kaunis kattaus kruunaa aterian. Yksinkertainen FÄRGKLAR-lautanen sopii yhteen monenlaisten astioiden kanssa.

FÄRGKLAR Lautanen, matta vihreä, 26 cm Kaunis kattaus kruunaa aterian. Yksinkertainen FÄRGKLAR-lautanen sopii yhteen monenlaisten astioiden kanssa. Voit valita joko rustiikkisen mattalasituksen tai modernin kiiltävän lasituksen.

Leipälautanen on suunniteltu leivälle – IKEA

Leipälautanen on suunniteltu leivälle – IKEA

Leipälautanen on leivälle suunniteltu lautanen, joka on tarpeen kaikille, jotka haluavat nautiskella ruisleivästä tai pullapitkosta täysillä. Tutustu!

IKEA 365+ Syvä lautanen/kulho, viistetyt reunat valkoinen, 22 …

IKEA 365+ Syvä lautanen/kulho, viistetyt reunat valkoinen, 22 cm – IKEA

IKEA 365+ Syvä lautanen/kulho, viistetyt reunat valkoinen, 22 cm IKEA 365+ -sarjasta löytyy kaikkea ruokapöytään – astioista syntyy sekä yksinkertaisen …

IKEA 365+ Syvä lautanen/kulho, viistetyt reunat valkoinen, 22 cm IKEA 365+ -sarjasta löytyy kaikkea ruokapöytään – astioista syntyy sekä yksinkertaisen viehättävä arkikattaus että väreillä ja lisätarvikkeilla terästettynä upea juhlakattaus. Maasälpäposliinista valmistetut astiat pysyvät kauniina vuodesta toiseen.

OFTAST Syvä lautanen, valkoinen, 20 cm – IKEA

OFTAST Syvä lautanen, valkoinen – IKEA

OFTAST Syvä lautanen, valkoinen. Tämä astiasto näyttää ja tuntuu luuposliinilta mutta on valmistettu karkaistusta lasista. Näin voimme tarjota asiakkaille …

OFTAST Syvä lautanen, valkoinen. Tämä astiasto näyttää ja tuntuu luuposliinilta mutta on valmistettu karkaistusta lasista. Näin voimme tarjota asiakkaille elegantin, hohtavan astiaston edulliseen hintaan.

Keywords: ikea ruokalautanen, ikea ruokalautaset, lautanen ikea, ikea pizzalautanen, pizzalautanen ikea, ikea musta lautanen, ikea astiat lautaset, ikea tallrika, ikea lasilautanen, ikea pastalautanen