Ikea sähköpöytä

Sähköpöydät & säätöpöydät – Kotiin ja toimistoon – IKEA

Sähköpöydät & säätöpöydät – Kotiin ja toimistoon – IKEA

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 53 ilmoitusta alueella Koko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Sähköpöytä ja säätöpöytä nousee juuri oikealle korkeudelle ja parantaa työergonomiaa. Meiltä myös musta sähköpöytä ja kulmapöydät. Katso valikoima!

BEKANT Työpöytä, säädettävä, valkoinen, 160×80 cm – IKEA

Ikean Bekant työpöytä, Pöydät ja tuolit, Sisustus ja huonekalut, Lempäälä, Tori. … Bekant valkoinen sähkötyöpöytä 160×80 … Sähköpöytä (esim Ikea Bekant).

BEKANT Työpöytä, säädettävä, valkoinen, 160×80 cm Tämä tukeva työpöytä kestää vuosien kovan työn ja kahvitauot. Pöytä tarjoaa paljon pöytätilaa työskentelyyn, ja pöytälevyn alta löytyy fiksu ratkaisu johtojen pitämiseen piilossa. Melamiinipinta on kestävä, likaa hylkivä ja helppo pitää puhtaana.

BEKANT Työpöytä, säädettävä, valkoinen, 120×80 cm – IKEA

BEKANT Työpöytä, säädettävä, valkoinen, 120×80 cm. Tämä tukeva työpöytä kestää vuosien kovan työn ja kahvitauot. Pöytä tarjoaa paljon pöytätilaa työskentelyyn, ja pöytälevyn alta löytyy fiksu ratkaisu johtojen pitämiseen piilossa.

Säädettävät työpöydät & seisomapöytä – Tilaa kotiin – IKEA

Säädettävät työpöydät & seisomapöytä – Tilaa kotiin – IKEA

Säädettävä työpöytä ja seisomatyöpöytä on ergonominen vaihtoehto työskentelyyn. Seisomapöytä takaa asennon vaihtelut kätevästi säätämällä. Katso!

BEKANT Työpöytä, säädettävä, vaaleaksi petsattu … – IKEA

BEKANT Työpöytä, säädettävä, vaaleaksi petsattu tammiviilu, valkoinen, 160×80 cm – IKEA

BEKANT Työpöytä, säädettävä, vaaleaksi petsattu tammiviilu, valkoinen, 160×80 cm. Tämä tukeva työpöytä kestää vuosien kovan työn ja kahvitauot. Pöytä tarjoaa paljon pöytätilaa työskentelyyn, ja pöytälevyn alta löytyy fiksu ratkaisu johtojen pitämiseen piilossa.

RODULF Työpöytä, säädettävä, harmaa/valkoinen, … – IKEA

RODULF Työpöytä, säädettävä, harmaa/valkoinen, 140×80 cm – IKEA

RODULF Työpöytä, säädettävä, harmaa/valkoinen, 140×80 cm Työasennon vaihtaminen seisomisen ja istumisen välillä edistää sekä kehon että mielen hyvinvointia. Tämä työpöytä on suunniteltu toimistokäyttöön, ja sen korkeutta voi muuttaa nappia painamalla.

BEKANT Sähkösäädettävä jalusta pöytälevyyn, musta …

BEKANT Sähkösäädettävä jalusta pöytälevyyn, musta, 120×80 cm – IKEA

BEKANT Sähkösäädettävä jalusta pöytälevyyn, musta, 120×80 cm. Pöydän korkeus säädettävissä moottorin avulla 65–125 cm:n välillä ergonomisen työasennon löytämiseksi. Asennon vaihtaminen päivän mittaan pitää liikkeessä ja parantaa vointia ja työkykyä.

Ikea Bekant säilytyskaluste – Koko Suomi, Tori.fi

Koko Suomi, Tori.fi

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 52ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Koko Suomi, Tori.fi

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 71ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Keywords: ikea sähköpöytä, sähköpöytä ikea, ikea bekant sähköpöytä, pieni sähköpöytä ikea, ikea sähkötyöpöytä, ikea nostopöytä, ikea sähköpöydät, sähkötyöpöytä ikea, ikea nostettava pöytä, säätöpöytä ikea, ikea sähköinen työpöytä, sähköpöydät ikea