Ikea säilytyslaatikko pyörillä

IVAR Säilytyslaatikko pyörillä, mänty, 78×30 cm – IKEA

Sängynaluslaatikko säilyttää peittoja, varatyynyjä tai vaikkapa kausivaatteita kätevästi käden ulottuvilla. Kannelliset laatikot auttavat pitämään pölypunkit …

IVAR Säilytyslaatikko pyörillä, mänty, 78×30 cm Koska IVAR-säilytysjärjestelmä on niin hyvä siinä, mitä se tekee, se on palvellut asiakkaiden tarpeita kodin eri huoneissa jo yli 50 vuoden ajan. Ullakot, olohuoneet, ruokakomerot ja makuuhuoneet – IVAR-hyllyt viihtyvät niissä kaikissa.

VESSLA Säilytyslaatikko + pyörät, sininen, 39×39 cm – IKEA

Säilytyslaatikot & korit … Tavarat ovat poissa silmistä mutta käden ulottuvilla, kun laitat ne säilytyslaatikkoon. Säilytyslaatikko luo selkeän ilmeen ja …

VESSLA Säilytyslaatikko + pyörät, sininen, 39×39 cm. Mukana pyörät. Yläreuna toimii myös kahvana, josta koria on helppo nostaa ja kantaa.

SOCKERBIT Kannellinen laatikko + pyörät, valkoinen …

SOCKERBIT Kannellinen laatikko + pyörät, valkoinen, 38x51x37 cm – IKEA

Osta puinen säilytyslaatikko ja varastolaatikot meiltä! … Vertaile. VESSLA Säilytyslaatikko + pyörät, valkoinen, 39×39 cm …

SOCKERBIT Kannellinen laatikko + pyörät, valkoinen, 38x51x37 cm Neljän pyörän ansiosta muovilaatikkoa on helppo siirrellä.

Sängynaluslaatikot ja vuodevaatelaatikot säilytykseen – IKEA

Sängynaluslaatikot ja vuodevaatelaatikot säilytykseen – IKEA

Sängynaluslaatikko ja vuodevaatelaatikko on nerokas tapa ratkoa kodin tavaroiden säilytykseen liittyviä pulmia. Katso matala sängynaluslaatikko ja muut laatikot sängyn alle!

VESSLA Kannellinen laatikko + pyörät, valkoinen – IKEA

VESSLA Kannellinen laatikko + pyörät, valkoinen Yläreuna toimii myös kahvana, josta koria on helppo nostaa ja kantaa. Helppo pinota tilan säästämiseksi. Kansi on suunniteltu niin, että pyörällisiä VESSLA-laatikoita voidaan pinota päällekkäin.

Säilytyslaatikko – Säilytyskorit saavat kaaoksen kuriin – IKEA

Säilytyslaatikko – Säilytyskorit saavat kaaoksen kuriin – IKEA

Säilytyslaatikko on paljon muutakin kuin tavaroiden piilopaikka. Säilytyskorit saavat kaaoksen kuriin. Löydä sopivimmat säilytyslaatikot valikoimastamme!

Varastolaatikot & puulaatikot kotiin ja varastoon – IKEA

Varastolaatikot & puulaatikot kotiin ja varastoon – IKEA

Puulaatikot, muoviset varastolaatikot ja muut laatikkoratkaisut ovat parhaita varastointiin. Osta puinen säilytyslaatikko ja varastolaatikot meiltä!

SLÄKT Säilytyskaluste + pyörät, valkoinen, 62x62x35 cm

SLÄKT Säilytyskaluste + pyörät, valkoinen, 62x62x35 cm – IKEA

SLÄKT Säilytyskaluste + pyörät, valkoinen, 62x62x35 cm Täydellinen leikkihetkiin: vedä laatikko vain esiin. Ja kun on aika siivota, laita lelut takaisin laatikkoon ja työnnä se takaisin sängyn alle. Yhtä helppoa joka päivä. Pyörien ansiosta helppo siirtää tarvittaessa.

FLISAT Pyörällinen lelulaatikko – IKEA

FLISAT Pyörällinen lelulaatikko. FLISAT-lelulaatikko auttaa lasta pitämään tavaransa yhdessä paikassa. Koska laatikossa on pyörät, se on helppo siirtää toiseen huoneeseen koska tahansa.

Keywords: ikea säilytyslaatikko pyörillä