Ikea stensele

STENSELE Pöytä, antrasiitti/antrasiitti, 70 cm – IKEA

STENSELE Pöytä, antrasiitti/antrasiitti, 70 cm Tyylikäs pyöreä bistropöytä on tukeva ja sopii hyvin rentoon jutteluun ja ruokailuun baarissa, ravintolassa, pienessä keittiössä tai toimistossakin. Saatavilla erillisiä pöytälevyjä, joten pöydän ulkoasua voi muuttaa kun haluaa vaihtelua.

STENSELE Pöytälevy, antrasiitti, 70 cm – IKEA

STENSELE Pöytälevy, antrasiitti, 70 cm

STENSELE Pöytälevy, antrasiitti, 70×70 cm – IKEA

STENSELE Pöytälevy, antrasiitti, 70×70 cm

STENSELE Table, anthracite/anthracite, 273/8″ – IKEA

STENSELE Table, anthracite/anthracite, 273/8″ A round café table with a sleek and stable design that’s perfect for casual chit chat and a bite to eat whether in a bar, restaurant, smaller kitchen or office setting.

STENSELE Table, anthracite/anthracite, 271/2×271/2″ – IKEA

STENSELE Table, anthracite/anthracite, 271/2×271/2″ A square café table with a sleek and stable design that is perfect for casual chit chat and a bite to eat whether in a smaller kitchen, office or conference setting.

STENSELE Pöytä, antrasiitti/antrasiitti, 70×70 cm – IKEA

STENSELE Pöytä, antrasiitti/antrasiitti, 70×70 cm Tyylikäs nelikulmainen bistropöytä on tukeva ja sopii hyvin rentoon jutteluun ja ruokailuun baarissa, ravintolassa, pienessä keittiössä tai toimistossakin. Neliönmuotoisia pöytiä voi ryhmitellä helposti. Näin pöytätilaa saa lisää tarpeen mukaan.

STENSELE Ristikkojalusta, antrasiitti, 103 cm – IKEA

STENSELE Ristikkojalusta, antrasiitti, 103 cm

STENSELE Table, anthracite/anthracite, 70 cm – IKEA

STENSELE anthracite, anthracite, Table – IKEA

STENSELE anthracite, anthracite, Table. You can work, eat or meet at this table. Lean on it, sit on it, move it around, bump into it or spill on it – year after year. The clean and simple design fits almost anywhere.

STENSELE / RÖNNINGE Pöytä + 2 tuolia, antrasiitti … – IKEA

STENSELE / RÖNNINGE Pöytä + 2 tuolia, antrasiitti/antrasiitti koivu, 70 cm – IKEA

STENSELE / RÖNNINGE Pöytä + 2 tuolia, antrasiitti/antrasiitti koivu, 70 cm Tämä antrasiitinvärinen pöytä ja kaksi yhteensopivaa koivutuolia mahtuvat myös pieneen keittiöön tai ruokailutilaan. Täydellinen pöytä aamupalalle tai kahvihetkeen. Näkyvät puun syyt luovat pehmeää ja luonnollista ilmettä.

Keywords: ikea stensele