Ikea suihkuverhotanko

BOTAREN Suihkuverhotanko, valkoinen, 120-200 cm – IKEA

BOTAREN Suihkuverhotanko, valkoinen, 120-200 cm Jousimekanisminsa ansiosta tanko on helppo pingottaa paikoilleen ilman ruuveja tai poraamista.

BOTAREN Suihkuverhotanko, valkoinen, 120-200 cm Jousimekanisminsa ansiosta tanko on helppo pingottaa paikoilleen ilman ruuveja tai poraamista. Tangon pituutta voidaan säätää välille 120–200 cm.

Suihkuverhot & suihkuverhotangot kylpyhuoneeseen – IKEA

Suihkuverhot & suihkuverhotangot kylpyhuoneeseen – IKEA

Suihkuverho on suihkutiloihin suunniteltu suojavaruste ja vedenkestävästä materiaalista valmistettu verho, joka suojaa muuta tilaa vesiroiskeilta.

Suihkuverhot tuovat vedenpitävää tyylikkyyttä kylpyhuoneeseen. Suihkuverho voi olla kaunis, mutta lla käytännöllinen. Katso myös suihkuverhotangot!

BOTAREN Suihkuverhotanko, valkoinen, 70-120 cm – IKEA

BOTAREN Suihkuverhotanko, valkoinen, 70-120 cm Jousimekanisminsa ansiosta tanko on helppo pingottaa paikoilleen ilman ruuveja tai poraamista.

BOTAREN Suihkuverhotanko, valkoinen, 70-120 cm Jousimekanisminsa ansiosta tanko on helppo pingottaa paikoilleen ilman ruuveja tai poraamista. Tangon pituutta voidaan säätää välille 70–120 cm.

HORNEN Suihkuverhotanko, 120-200 cm – IKEA

HORNEN Suihkuverhotanko, 120-200 cm Jousimekanisminsa ansiosta tanko on helppo pingottaa paikoilleen ilman ruuveja tai poraamista.

HORNEN Suihkuverhotanko, 120-200 cm Jousimekanisminsa ansiosta tanko on helppo pingottaa paikoilleen ilman ruuveja tai poraamista. Suihkuverho liukuu helposti edestakaisin tankojen nivelessä olevan muovipäällyksen ansiosta. Kumisten päätynuppien ansiosta tanko ei naarmuta seiniä eikä jätä jälkiä.

VÄNNEÅN Suihkuverho, valkoinen, 180×200 cm – IKEA

VÄNNEÅN Suihkuverho, valkoinen, 180×200 cm Tämä valkoinen suihkuverho saa kylpyhuoneen tuntumaan siistiltä ja raikkaalta. Verho sopii erinomaisesti yhteen …

VÄNNEÅN Suihkuverho, valkoinen, 180×200 cm Tämä valkoinen suihkuverho saa kylpyhuoneen tuntumaan siistiltä ja raikkaalta. Verho sopii erinomaisesti yhteen muiden valkoisten, värillisten tai kuviollisten tekstiilien kanssa, ja sen valmistamiseen on käytetty pelkästään kierrätettyä polyesteriä.

HUGAD Verhotanko, valkoinen, 210-385 cm – IKEA

HUGAD Verhotanko, valkoinen, 210-385 cm. Säädettävä pituus. Verhotangon ilmettä on helppo muuttaa päätynuppeja vaihtamalla.

TÄRNAÅN Suihkuverho, valkoinen/valkoinen, 180×200 cm

TÄRNAÅN Suihkuverho, valkoinen/valkoinen, 180×200 cm – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

TÄRNAÅN Suihkuverho, valkoinen/valkoinen, 180×200 cm Klassinen geometrisesti kuvioitu valkoinen suihkuverho tuo kylpyhuoneeseen tyylikästä ja valoisaa ilmettä. Helppo yhdistellä muiden tekstiilien kanssa ja valmistettu kierrätyspolyesteristä, mikä säästää luontoa.

BJÄRSEN Suihkuverho, valkoinen, 180×200 cm – IKEA

BJÄRSEN Suihkuverho, valkoinen, 180×200 cm Mikään ei vedä vertoja valkoisten kylpyhuonetekstiilien tuomalle puhtaalle, raikkaalle ololle.

BJÄRSEN Suihkuverho, valkoinen, 180×200 cm Mikään ei vedä vertoja valkoisten kylpyhuonetekstiilien tuomalle puhtaalle, raikkaalle ololle. Upean kokovalkoisen ilmeen luot yhdistämällä tähän suihkuverhoon NÄRSEN-pyyhkeen ja FINTSEN-kylpyhuoneenmaton. Helppo leikata halutun pituiseksi.

Verhokiskot – Verhonipsut & verhorenkaat – IKEA

Verhokiskot – Verhonipsut & verhorenkaat – IKEA

Verhokiskot, verhonipsut ja verhorenkaat luovat upean verhokokonaisuuden. Verhokisko auttaa ripustamaan verhot kerroksittain tai jopa kulmien yli. Katso!

Keywords: ikea suihkuverhotanko, suihkuverhotanko ikea