Ikea tiskiallas

Tiskiallas tarpeidesi mukaan – IKEA

Tiskiallas tarpeidesi mukaan – IKEA

Tarpeita tiskialtaan suhteen on yhtä monia kuin on sen käyttäjiä. Tutustu valikoimaamme, ja löydä juuri sinun tarpeisiin sopiva tiskiallas.

Tiskiallas on keittiössä keskeisessä roolissa. On tärkeää, että tiskiallas on oikein mitoitettu vastaa käyttäjän tarpeita, tyylikästä ulkonäköä unohtamatta.

Keittiöhanat & tiskialtaat – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Keittiöhanat & tiskialtaat – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Säästä vettä jokaisella käyttökerralla laadukkaan keittiön altaan ja hanan avulla. Katso keittiön allas ja hana -valikoima ja tule ostoksille!

LÅNGUDDEN Upotettava tiskiallas, 1 allas, ruostumaton teräs …

LÅNGUDDEN Upotettava tiskiallas, 1 allas, ruostumaton teräs, 56×53 cm – IKEA

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu allas on hygieeninen, kestävä ja helppo pitää puhtaana. Tiskialtaan alla on ääntä vaimentavaa materiaalia, joka vähentää …

LÅNGUDDEN Upotettava tiskiallas, 1 allas, ruostumaton teräs, 56×53 cm 25 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.fi/takuu Ruostumattomasta teräksestä valmistettu allas on hygieeninen, kestävä ja helppo pitää puhtaana.

Altaat ja hanat ENHET-keittiöön – Katso tuotevalikoima – IKEA

Altaat ja hanat ENHET-keittiöön – Katso tuotevalikoima – IKEA

Altaat ja hanat ENHET-keittiöön. Uutuuksia ja vanhoja tuttuja. Klikkaa tuotevalikoimaan ja löydä ENHET-keittiöösi sopiva allas ja hana.

Altaat ja hanat ENHET-keittiöön. Uutuuksia ja vanhoja tuttuja. Klikkaa tuotevalikoimaan ja löydä ENHET-keittiöösi sopiva allas ja hana. Tilaa verkkokaupasta.

KILSVIKEN Upotettava tiskiallas, 1 allas, musta … – IKEA

KILSVIKEN Upotettava tiskiallas, 1 allas, musta kvartsikomposiitti, 72×46 cm – IKEA

KILSVIKEN Upotettava tiskiallas, 1 allas, musta kvartsikomposiitti, 72×46 cm Kvartsin luontaisen värivaihtelun ansiosta KILSVIKEN-tiskiallas on yksilöllinen …

KILSVIKEN Upotettava tiskiallas, 1 allas, musta kvartsikomposiitti, 72×46 cm Kvartsin luontaisen värivaihtelun ansiosta KILSVIKEN-tiskiallas on yksilöllinen valinta keittiöön. Pinta kestää kulutusta, naarmuja, kuumuutta, tahroja ja iskuja. Sileä ja ei-huokoinen pinta ei tahriinnu.

FYNDIG Upotettava tiskiallas, 1 allas, ruostumaton … – IKEA

FYNDIG Upotettava tiskiallas, 1 allas, ruostumaton teräs, 46×40 cm – IKEA

FYNDIG Upotettava tiskiallas, 1 allas, ruostumaton teräs, 46×40 cm Ruostumattomasta teräksestä valmistettu allas on hygieeninen, kestävä ja helppo pitää …

FYNDIG Upotettava tiskiallas, 1 allas, ruostumaton teräs, 46×40 cm Ruostumattomasta teräksestä valmistettu allas on hygieeninen, kestävä ja helppo pitää puhtaana. Tiskialtaan alla on ääntä vaimentavaa materiaalia, joka vähentää metallin resonanssia ja vaimentaa siten altaan käytöstä kuuluvia ääniä.

VRESJÖN Upotettava tiskiallas, 1 allas, ruostumaton teräs …

VRESJÖN Upotettava tiskiallas, 1 allas, ruostumaton teräs, 54×44 cm – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

VRESJÖN Upotettava tiskiallas, 1 allas, ruostumaton teräs, 54×44 cm Virtaviivainen ja siro allas tuo keittiöön tyylikästä ilmettä. Pienisäteiset kulmat jättävät enemmän tilaa pannuille, ja kestävä ruostumaton teräs kestää lämpöä ja hylkii likaa, joten se on helppo pitää puhtaana ja raikkaana.

HAVSEN Tiskiallas, etuosa näkyvillä, valkoinen – IKEA

HAVSEN Tiskiallas, etuosa näkyvillä, valkoinen. 25 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.

KILSVIKEN Upotettava tiskiallas, 1 allas, musta … – IKEA

KILSVIKEN Upotettava tiskiallas, 1 allas, musta kvartsikomposiitti, 56×46 cm – IKEA

KILSVIKEN Upotettava tiskiallas, 1 allas, musta kvartsikomposiitti, 56×46 cm Kvartsin luontaisen värivaihtelun ansiosta KILSVIKEN-tiskiallas on yksilöllinen …

KILSVIKEN Upotettava tiskiallas, 1 allas, musta kvartsikomposiitti, 56×46 cm Kvartsin luontaisen värivaihtelun ansiosta KILSVIKEN-tiskiallas on yksilöllinen valinta keittiöön. Pinta kestää kulutusta, naarmuja, kuumuutta, tahroja ja iskuja. Sileä ja ei-huokoinen pinta ei tahriinnu.

Keywords: ikea tiskiallas, tiskiallas ikea, ikea keittiöallas, ikea tiskipöytä, ikea komposiittiallas, ikea tiskialtaat, tiskipöytä ikea, keittiöallas ikea, komposiittiallas ikea, tiskialtaat ikea