Ikea tjusig

TJUSIG-sarjan modernit naulakot – Moderni eteinen – IKEA

TJUSIG-sarjan modernit naulakot – Moderni eteinen – IKEA

TJUSIG-sarjan moderni naulakko järjestää eteisesi toimivaksi ja tyylikkääksi. Tyylikäs naulakko tai moderni eteinen on näyttävä myös vieraille. Tutustu!

TJUSIG Naulakko, valkoinen, 78 cm – IKEA

TJUSIG Naulakko, valkoinen, 78 cm TJUSIG-sarja pitää takit, hatut, asusteet ja kengät järjestyksessä. Yksinkertaisen tyylikkäästi muotoillut kalusteet on valmistettu massiivipuusta. Helppo tapa muuttaa seinä käytännölliseksi säilytyspaikaksi vaatteille, laukuille ja kengille.

TJUSIG Kenkähylly, valkoinen, 79x32x37 cm – IKEA

TJUSIG Kenkähylly, valkoinen, 79x32x37 cm TJUSIG-sarja pitää takit, hatut, asusteet ja kengät järjestyksessä. Yksinkertaisen tyylikkäästi muotoillut kalusteet on valmistettu massiivipuusta. Pakkauksessa olevilla kiinnikkeillä 2 kenkätelinettä voidaan kiinnittää päällekkäin.

TJUSIG Naulakko, valkoinen, 79 cm – IKEA

TJUSIG Naulakko, valkoinen, 79 cm TJUSIG-sarja pitää takit, hatut, asusteet ja kengät järjestyksessä. Yksinkertaisen tyylikkäästi muotoillut kalusteet on valmistettu massiivipuusta.

TJUSIG Säilytyspenkki, valkoinen, 108x34x50 cm – IKEA

TJUSIG Säilytyspenkki, valkoinen, 108x34x50 cm TJUSIG-sarja pitää takit, hatut, asusteet ja kengät järjestyksessä. Yksinkertaisen tyylikkäästi muotoillut kalusteet on valmistettu massiivipuusta.

TJUSIG Naulakko/ovinaulakko, musta, 60 cm – IKEA

TJUSIG Naulakko/ovinaulakko, musta, 60 cm. TJUSIG-sarja pitää takit, hatut, asusteet ja kengät järjestyksessä. Yksinkertaisen tyylikkäästi muotoillut kalusteet on valmistettu kestävästi tuotetusta massiivipuusta.

TJUSIG Kenkähylly, musta, 79x32x37 cm – IKEA

TJUSIG Kenkähylly, musta, 79x32x37 cm TJUSIG-sarja pitää takit, hatut, asusteet ja kengät järjestyksessä. Yksinkertaisen tyylikkäästi muotoillut kalusteet on valmistettu massiivipuusta. Pakkauksessa olevilla kiinnikkeillä 2 kenkätelinettä voidaan kiinnittää päällekkäin.

TJUSIG Säilytyspenkki, musta, 108x34x50 cm – IKEA

TJUSIG Säilytyspenkki, musta, 108x34x50 cm TJUSIG-sarja pitää takit, hatut, asusteet ja kengät järjestyksessä. Yksinkertaisen tyylikkäästi muotoillut kalusteet on valmistettu massiivipuusta.

TJUSIG Naulakko, musta, 78 cm – IKEA

TJUSIG Ripustin, musta, 78 cm – IKEA

TJUSIG Ripustin, musta, 78 cm. TJUSIG-sarja pitää takit, hatut, asusteet ja kengät järjestyksessä. Yksinkertaisen tyylikkäästi muotoillut kalusteet on valmistettu kestävästi tuotetusta massiivipuusta.

Keywords: ikea tjusig, tjusig ikea