Ikea työvalaisin

Työvalaisimet – Työvalo luo valoisamman työpäivän – IKEA

Työvalaisimet – Työvalo luo valoisamman työpäivän – IKEA

Hyvä työvalo on tärkeä asia. Työpöytävalaisin helpottaa työntekoa. Led työvalaisin on käytännöllinen, mutta myös tyylikäs. Osta työpöytävalaisimet!

TERTIAL Työvalaisin, tummanharmaa – IKEA

TERTIAL Työvalaisin, tummanharmaa. TERTIAL-työvalaisin saapui valikoimaamme vuonna 1998. Valaisimen klassinen muotoilu ja säädettävä varsi ja pää tekevät siitä joustavan ja tehokkaan lukuvalaisimen.

TERTIAL Työvalaisin, valkoinen – IKEA

TERTIAL Työvalaisin, valkoinen TERTIAL-työvalaisin saapui valikoimaamme vuonna 1998. Valaisimen klassinen muotoilu ja säädettävä varsi ja pää tekevät siitä joustavan ja tehokkaan lukuvalaisimen. Säädettävän varren ja pään ansiosta valo on helppo kohdistaa haluttuun paikkaan.

NÄVLINGE Led-työvalaisin, musta – IKEA

NÄVLINGE Led-työvalaisin, musta NÄVLINGE-sarjassa on valaisimia useimpiin tarpeisiin. Valaisinten siisti muotoilu sulautuu huoneeseen, ja niitä voi käyttää kotona missä tahansa huoneessa tuomaan hyvää ja häikäisemätöntä valoa. Luo hyvän ja suoran kohdevalon. Kapea. Kätevä pienessäkin tilassa.

OBEGRÄNSAD Led-työvalaisin, himmennettävä musta

OBEGRÄNSAD Led-työvalaisin, himmennettävä musta – IKEA

OBEGRÄNSAD Led-työvalaisin, himmennettävä musta Tämä led-valaisin valaisee työpöytääsi, mutta jos käännät sen itseäsi kohti, sen valo on erinomainen selfien ottamiseen. Kuuluu OBEGRÄNSAD-mallistoon, jonka loimme yhdessä Swedish House Mafian kanssa.

NYMÅNE Työvalaisin + langaton laturi, valkoinen – IKEA

NYMÅNE Työvalaisin + langaton laturi, valkoinen Loistava, ajaton muoto. NYMÅNE-valaisimissa on asennetta, ja ne sulautuvat useimpiin sisustustyyleihin. Useita valaisimia hankkimalla saat kotiin yhtenäisen tyylin. Luo kohdistettua valoa, joka sopii hyvin esim. lukemiseen.

FORSÅ Työvalaisin, nikkelöity – IKEA

FORSÅ Työvalaisin, nikkelöity Klassinen työvalaisin, joka valaisee päivän kuin päivän. Säädettävän jalan ja varjostimen ansiosta sopii erityisen hyvin lukuvaloksi. Luo kohdistettua valoa, joka sopii hyvin esim. lukemiseen.

HEKTAR Työvalaisin + langaton laturi, tummanharmaa

HEKTAR Työvalaisin + langaton laturi, tummanharmaa – IKEA

HEKTAR Työvalaisin + langaton laturi, tummanharmaa Metallinen muotoilu on saanut innoituksensa tehtaissa ja teattereissa käytetyistä valaisimista. HEKTAR-valaisimiin yhdistettynä luo kotiin yhtenäistä ja rustiikkista ilmettä. Luo kohdistettua valoa, joka sopii hyvin esim. lukemiseen.

SKURUP Työvalaisin, musta – IKEA

SKURUP Työvalaisin, musta Metalli, jykevä rakenne ja ajaton muotoilu – SKURUP-valaisinsarjan valosta saa nauttia pitkään. Yksinkertaiset mekanismit ja erilaiset valaisimet tekevät sarjasta käytännöllisen, monipuolisen ja erilaisiin tiloihin sopivan.

Keywords: ikea työvalaisin, ikea työvalo, ikea työpöytävalaisin, työpöytävalaisin ikea