Ikea vauvan pussilakana

Vauvojen petivaatteet – Tilaa helposti verkkokaupasta – IKEA

Vauvojen petivaatteet – Tilaa helposti verkkokaupasta – IKEA

Mietitkö vielä, mikä tuotteistamme sopisi sinulle parhaiten?

Vauvojen vuodevaatteet, kuten vauvojen lakanat ja muut tekstiilit on suunniteltu vauvat huomioiden. Ne ovat pehmeitä, turvallisia ja helppo hoitoisia. Tutustu!

Vauvan tekstiilit – laadukkaat ja testatut tuotteet – IKEA

Vauvan tekstiilit – laadukkaat ja testatut tuotteet – IKEA

Vauvojen tekstiilit ovat suunniteltu kestämään käyttöä ja tuntumaan silti mitä miellyttävimmältä ihoa vasten, oli kyseessä sitten vauvan pussilakana, …

Vauvojen tekstiilit kuten peitto pinnasänkyyn tai lastensänkyyn turvaa rauhalliset unet pienelle nukkujalle. Tutustu vauvojen tekstiileihin ja koko valikoimaamme!

Lasten pussilakana ja vauvan pussilakana – IKEA

Lasten pussilakana ja vauvan pussilakana – IKEA

Lasten pussilakana, vauvan lakana ja vauvan pussilakana – mikä yhdistää näitä! Tietysti pehmeys, turvallisuus ja edullisuus. Tutustu valikoimiimme!

RÖDHAKE Pussilakana/tyynyliina pinnasänkyyn, jäniskuvio …

RÖDHAKE Pussilakana/tyynyliina pinnasänkyyn, jäniskuvio, valkoinen/beige, 110×125/35×55 cm – IKEA

Satiinikudottu silkinpehmeä pussilakana on valmistettu vastuullisesti tuotetusta puuvillasta, ja kuvio on painettu vähemmän vettä kuluttavalla tekniikalla.

RÖDHAKE Pussilakana/tyynyliina pinnasänkyyn, jäniskuvio, valkoinen/beige, 110×125/35×55 cm. Satiinikudottu silkinpehmeä pussilakana on valmistettu kestävästi tuotetusta puuvillasta, ja kuvio on painettu vähemmän vettä kuluttavalla tekniikalla. Mukava lapsellesi – ja hyväksi ympäristölle.

LEN Pussilakana 1 tyynyliina pinnasänky, 110×125/35×55 cm

LEN Pussilakana 1 tyynyliina pinnasänky, 110×125/35×55 cm – IKEA

Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu miellyttävältä vauvan iholla. Käyttämämme puuvilla on myös kestävästi …

LEN Pussilakana 1 tyynyliina pinnasänky, 110×125/35×55 cm Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu miellyttävältä vauvan iholla. Käyttämämme puuvilla on myös kestävästi tuotettua. Voitte molemmat nukkua hyvin – ja hyvällä omallatunnolla.

LENAST Pussilakana 1 tyynyliina pinnasänky, valkoinen …

LENAST Pussilakana 1 tyynyliina pinnasänky, valkoinen, 110×125/35×55 cm – IKEA

Kestävästi tuotetusta puuvillasta koneella kudottu kangas tuntuu miellyttävän samettiselta ja lämpimältä vauvan iholla. Pussilakana, joka suljetaan …

LENAST Pussilakana 1 tyynyliina pinnasänky, valkoinen, 110×125/35×55 cm Ihanan pehmeissä jersey-vuodetekstiileissä on ajaton kuvio. Kestävästi tuotetusta puuvillasta koneella kudottu kangas tuntuu miellyttävän samettiselta ja lämpimältä vauvan iholla. Pussilakana, joka suljetaan vetoketjulla.

Vuodevaatteet & vuodetekstiilit – Mukavat ja pehmeät – IKEA

Vuodevaatteet & vuodetekstiilit – Mukavat ja pehmeät – IKEA

ÄNGSLILJA Pussilakana ja tyynyliina, vaalea beigevihreä, 150×200/50×60 cm. ÄNGSLILJA Pussilakana ja 2 tyynyliinaa, vaalea harmaanbeige, 240×220/50×60 cm

Vuodevaatteet kannattaa valita sänkyyn huolellisesti, jotta voit nukkua yösi mukavasti. Löydä vuodetekstiilit aikuisille ja lapsille. Tutustu ja vertaile!

IKEA Sovdags vauvan pussilakanasetti – Kierrätyskeskus

Pussilakana: 60 x 120 cm Muotoonommeltu lakana: 110 x 125 cm Tyynyliina: 35 x 55 … IKEA Sovdags vauvan pussilakanasetti – Liinavaatteet – 10100145147 – 0.

Tyynyliina: 35 x 55 cm Pussilakana: 110 x 125 cm 52% polyesteri, 48% puuvilla. … IKEA Stj=C3=A4rnbild vauvan pussilakanasetti – Liinavaatteet …

Keywords: ikea vauvan pussilakana, ikea vauvan lakanat, ikea pinnasängyn lakana