Ikea wc paperiteline

Wc-paperitelineet – Laaja valikoima – Tilaa verkosta – IKEA

Wc-paperitelineet – Laaja valikoima – Tilaa verkosta – IKEA

Wc-paperiteline pitää kylpyhuoneesi paperirullat tukevassa otteessa ja käsiesi ulottuvilla. Tutustu valikoimaamme ja tilaa vessapaperiteline verkosta.

KALKGRUND Wc-paperiteline, kromattu – IKEA

KALKGRUND Wc-paperiteline, kromattu. KALKGRUN-sarjan kylpyhuonetarvikkeet tuovat helpotusta kiireisiin aamuhetkiin. Tuotteiden piilotetut ruuvit ja kiiltävä kromipinta luovat kylpyhuoneeseen laadukkaan ylellistä ilmettä.

SKOGSVIKEN Wc-paperiteline, musta – IKEA

SKOGSVIKEN Wc-paperiteline, musta. Sulava muotoilu ja rohkea musta ilme. SKOGSVIKEN-sarja tarjoaa käteviä tapoja tilan järjestämiseen ja tuo asennetta kylpyhuoneeseen.

BALUNGEN Wc-paperiteline, kromattu – IKEA

BALUNGEN Wc-paperiteline, kromattu. BALUNGEN-sarjaa ovat inspiroineet 1700- ja 1800-lukujen upeat kylpyhuoneet. Sarja on yhtä fiksu kuin kauniskin, sillä piilokiinnitys ja kromattu pinta tuovat kylpyhuoneeseen harmonista ilmettä.

BROGRUND Wc-paperiteline, ruostumaton teräs – IKEA

BROGRUND Wc-paperiteline, ruostumaton teräs. Virtaviivainen ja eleettömän tyylikäs. BROGRUND-sarjaan kuuluu monenlaisia lisätarvikkeita, jotka luovat järjestystä kaaokseen modernin raikkaalla ulkonäöllään.

LILLASJÖN Wc-paperiteline – IKEA

LILLASJÖN Wc-paperiteline LILLASJÖN-sarjassa yhdistyvät musta metalli ja lämpimät puunsävyt. Tässä wc-paperitelineessä on kätevä hylly, ja se sopii mainiosti yhteen sarjan muiden tuotteiden kanssa. Wc-paperin lisääminen on helppoa: nosta puinen kansi ja korvaa tyhjä hylsy uudella wc-paperirullalla.

KROKFJORDEN Wc-rullateline, sinkitty – IKEA

KROKFJORDEN Wc-rullateline, sinkitty KROKFJORDEN-sarjan tuotteiden ansiosta järjestyksen ylläpitäminen on helppoa ja vaivatonta. Tässä telineessä wc-paperi on sopivalla korkeudella ja vararullat ovat käden ulottuvilla. Parasta on kuitenkin se, ettei seinään tarvitse porata reikiä!

RÅGRUND Wc-rullateline, bambu – IKEA

RÅGRUND Wc-rullateline, bambu. Helppo tapa säilyttää wc-paperirullat käden ulottuvilla. Bambua, kestävää luonnonmateriaalia.

VOXNAN Wc-rullateline, kromiefekti – IKEA

VOXNAN Wc-rullateline, kromiefekti Kaikki, mitä tarvitset tasapainottamaan hektisiä aamuja. Perinteinen muotoilu ja siihen yhdistyvät lasi- ja kromiosat luovat kylpyhuoneelle houkuttelevan ja yhtenäisen ilmeen. Kromattu pinta on kestävä ja ruostumaton.

Keywords: ikea wc paperiteline, wc paperiteline ikea, ikea vessapaperiteline, wc paperiteline lattialle ikea