Ikea yöpöytä

Yöpöydät – löydä tyyliisi ja tarpeeseesi sopiva yöpöytä – IKEA

Yöpöydät – löydä tyyliisi ja tarpeeseesi sopiva yöpöytä – IKEA

Yöpöytä sängyn vieressä pitää huolen, että kirja ja herätyskello ovat tarpeen tullen käden ulottuvilla. IKEA-yöpöydät ovat viimeinen silaus makuuhuoneeseen.

VIKHAMMER Yöpöytä, valkoinen, 40×39 cm – IKEA

Tämän säilytystaskun voi helposti asentaa mihin tahansa IKEA-lastensänkyyn (myös yläsänkyyn), jotta tärkeät tavarat ovat aina käden ulottuvilla.

VIKHAMMER Yöpöytä, valkoinen, 40×39 cm. Puhdaslinjaisen yksinkertainen muotoilu sopii hyvin korkeisiin sänkyihin. Jos olet valvonut hyvän kirjan äärellä pitkään, voit lukuhetken lopuksi sujauttaa kirjan pehmeästi sulkeutuvaan laatikkoon vierellä nukkujaa häiritsemättä.

IDANÄS Yöpöytä, valkoinen, 47×40 cm – IKEA

IDANÄS Yöpöytä, valkoinen, 47×40 cm IDANÄS-sarja tarjoaa ajatonta muotoilua ja modernia toimivuutta. Yöpöydässä, jossa on avonaista ja suljettavaa säilytystilaa, on takana reikä johtoja varten, ja se sopii täydellisesti IDANÄS-sängynrunkoihin.

Näppärä yöpöytä – IKEA

Tämän säilytystaskun voi helposti asentaa mihin tahansa IKEA-lastensänkyyn (myös yläsänkyyn), jotta tärkeät tavarat ovat aina käden ulottuvilla. Tasku on niin kätevä, että saatat päätyä hankkimaan yhden myös itsellesi.

HEMNES Sivupöytä, valkoiseksi petsattu, 46×35 cm – IKEA

HEMNES Sivupöytä, valkoiseksi petsattu, 46×35 cm. Korkea pöytä, joka sopii yhtä kätevästi sängyn viereen kuin eteiseen tai lempilepotuolisi viereen sivupöydäksi. Tehty kestävästi tuotetusta massiivipuusta, kuten muutkin HEMNES-sarjan huonekalut.

TYSSEDAL Yöpöytä, valkoinen, 51×40 cm – IKEA

TYSSEDAL Yöpöytä, valkoinen, 51×40 cm Illan lukuhetken jälkeen voit sujauttaa kirjan pehmeästi sulkeutuvaan laatikkoon. Perinteinen pohjoismainen muotoilu sopii hyvin yhteen muiden TYSSEDAL-sarjan kalusteiden kanssa. Helposti avattavassa ja suljettavassa laatikossa on pysäyttimet.

IKEA Yöpöydät hintavertailu | Parhaat tarjoukset – Hintaopas

IKEA Yöpöydät hintavertailu | Parhaat tarjoukset – Hintaopas.fi

Puolueeton hintavertailu. Vertaa IKEA Yöpöydät ja löydä halvin hinta. Parhaat tarjoukset 4 tuotteesta. Suosituimmat IKEA tuotteet halvemmalla.

Ikea yöpöytä, Hyllyt ja säilyty… – Tori

SELJE-yöpöytä valkoinen (802.270.14) – IKEA Fans Club

SELJE-yöpöytä valkoinen (802.270.14) – arvostelut, hinta, minne ostaa

SELJE-yöpöytä valkoinen (802.270.14). Laatikossa voit asettaa sovittimen latureihin. Voit pitää pistokkeen pistorasiasta vetolaatikon takana ja laatikon takana.

Keywords: ikea yöpöytä, yöpöytä ikea, ikea yöpöydät, yöpöydät ikea, yöpöytä – ikea, ikea musta yöpöytä, ikea yöpöytä musta