Rusta lapio

Lapio Xpert 120 cm – Kasvitarvikkeet – Rusta.com

Testissä kiitettiin Fiskarsin lapion tukevuutta ja heittoominaisuuksia. ”Erinomaisesti muotoiltu muovikuuppa, joka toimii hyvin sekä pakkas- että nuoskalumella.

Xpert pistolapio 120 cm ergonomisella ja miellyttävällä kädensijalla.

Lumilapio Fiskars SnowXpert – Lumityökalut – Rusta.com

Rusta tarjoaa laajan valikoiman puutarhatyökaluja. Käytännölliset työkalut, joissa on pitävät kahvat ja jotka on valmistettu ruostumattomasta teräkses…

Fiskarsin lumilapio voitti TM Rakennusmaailman 1/2010 testin, jossa vertailtiin kuutta myynnissä olevaa lumilapiota. Testissä kiitettiin Fiskarsin lapion tukevuutta ja heittoominaisuuksia. ”Erinomaisesti muotoiltu muovikuuppa, joka toimii hyvin sekä pakkas- että nuoskalumella. Pitkä komposiittivarsi ei tunnu kylmältä paljaaseenkaan käteen. Ponsi on miellyttävä. Alumiinilistasta tehty huulilevy kestää hyvin normaalikäytössä eikä ole liian terävä.” Lumilapiossa on ergonominen kahva, pesä iskun, pakkasen ja UV-säteilyn kestävää muovia, jossa alumiinilistalla vahvistettu kärki. Pesään ei tartu märkäkään lumi. Komposiittivarsi.

Puutarhatyökaluja kaikkiin tarkoituksiin ja tilanteisiin! – Rusta

Käyttö kaikkialla missä kipinät aiheuttavat mahdollisen tulipalon tai räjähdyksen vaaran. Työkalut kestävät erittäin hyvin korroosiota ja suolavettä. Hyväksytty …

Rusta tarjoaa laajan valikoiman puutarhatyökaluja. Käytännölliset työkalut, joissa on pitävät kahvat ja jotka on valmistettu ruostumattomasta teräkses…

LAPIO tarjoukset – RUSTA • Tämän päivän tarjous …

LAPIO tarjoukset – RUSTA • Tämän päivän tarjous tarjouslehdistä

Lapiot sekä kolat – piha kuntoon kaikilla keleillä! Pihan kunnostaminen sekä siisteyden ylläpito on jatkuvaa puuhaa. Etenkin omakotitaloissa asuvat tietävät …

Upeat tarjoukset ja alennuskupongit tuotteelle lapio liikkeessä Rusta. ✨ Katso alennus ja tarjous suosituimmilta myyjiltä. ⭐

Talikko, lapio tai rautakanki laajasta valikoimasta | Puuilo

Talikko, lapio tai rautakanki laajasta valikoimasta | Puuilo

Teleskooppilapio alumiinia Pidä lapio aina käden ulottuvilla. Keveys ja teleskooppivarsi tekevät lapiosta k…. 17,99. Lisää ostoskoriin.

Lapiot ja talikot puutarhatöihin edullisesti Puuilosta. Mm. Fiskars ja muut tutut merkit. Nopea ja varma toimitus, 30 pv ilmainen palautus.

Lapio polypropeenia (PP), lapion koko 257 x 350 mm

Lapio polypropeenia (PP), lapion koko 257 x 350 mm – ✓ Tilaa nyt verkkokaupasta!

Lapio 180 x 220 x 550 mm, erikoispronssi, kipinöimätön, …

Lapio 180 x 220 x 550 mm, erikoispronssi, kipinöimätön, Ex-vyöhykkeille

Lapio 180 x 220 x 550 mm, erikoispronssi, kipinöimätön, Ex-vyöhykkeille – ✓ Tilaa nyt verkkokaupasta!

Kanget ja talikot | Karkkainen.com verkkokauppa

Lapiot sekä kolat – piha kuntoon kaikilla keleillä!

Pihan kunnostaminen sekä siisteyden ylläpito on jatkuvaa puuhaa. Etenkin omakotitaloissa asuvat tietävät sen, että ilman kunnollisia työkaluja pihanlaitto on lähes mahdotonta. Hankkimalla laadukkaat perustyökalut pihalle, voi mukavasti hoitaa niin pienet kuin suuremmatkin työt käden käänteessä. Kesällä käytössä on usein lapio, kun taas talvella kolan avulla piha pysyy siistinä.

Pihamaalla kuten myös pelloilla ja teillä tulee usein tilanteita, joissa suuremmilla työkonella ei ole käyttöä, vaan on tartuttava pienempiin, käsikäyttöisiin työkaluihin. Esimerkiksi lapio tai talikko on kasvimaan tekemisessä usein se tärkein työkalu, vaikka moottorikäyttöisiä maankääntäjiäkin on. Käsikäyttöisillä työkaluilla työn tarkkuus on kuitenkin ehdottomasti parhain!

Kärkkäiseltä löydät jokaiseen vuodenaikaan sopivia työkaluja pihalle. Tutut laatuvalmistajat, kuten Fiskars sekä Carmanin Tarmo-tuotteet ovat jokaisen kuluttajan saatavilla helposti ja nopeasti. Suomalaiseen lujaan laatuun voi luottaa niin pienissä maanrakennuspuuhissa kuin talvella lumen luomisessa!

Lapio käteen ja töihin!
Lapiot ovat lienee niitä ensimmäisiä työkaluja, joilla on tehty raskaitakin maansiirtotöitä. Nykyisin onneksi erilaiset maansiirtokoneet voivat työstää kaikki raskaimmat työt, mutta lapiota tarvitaan usein pienemmissä töissä. Pienen ojan kaivaminen tai sorakasan levittäminen onnistuu usein parhaiten lapion avulla.

Lapion malli ratkaisee, mihin työhön se sopii parhaiten; terävä kärkinen pistolapio tai puutarhalapio uppoaa helpommin maahan, mitä leveä kärkinen betonilapio tai kuuppalapio. Nämä jälkimmäiseksi mainitut lapiot soveltuvat hyvin myös lumen tai irtonaisen aineen lapiointiin. Tasaisella, leveällä lapion kärjellä työskentely on tehokkaampaa pehmeän materiaalin kanssa, mitä pistolapiolla.

Pistolapio tai puutarhalapio sopii erinomaisesti juuri ojien kaivamiseen tai puutarhan rakentamiseen. Pistolapion vahva kärki pystyy iskeytymään kovaankin maahan voimalla, joten maanpinnan rikkominen sillä on vaivatonta.

Olipa lunta metri tai sula ja pehmeä maa, lapion käyttö on yleistä pihan kunnossapidossa. Laadukkaat lapiot tekevät työskentelystä mielekästä kaikilla keleillä.

Kola pelastaa lumen keskellä
Talvella piha saattaa peittyä jo muutamassa tunnissa paksuun lumikerrokseen. Omakotitaloissa asuvat tietävät sen, kuinka pihan talvinen kunnossapito vaatii töitä; aina ei voi odottaa, että tuttu urakoitsija käy puhdistamassa pihan lumituiskun jälkeen. Usein on itse tartuttava kolan aisaan ja aloitettava lumen kolaaminen.

Lumikolat sekä lumentyöntimet ovat tekevät lumitöistä helppoja. Niiden avulla pihan tukkiutuneet kulkuväylät saadaan mukavasti taas käyttökuntoon. Lumentyönnin on myös hyvä apuri siistien pihanlaitojen tekemiseen, sillä sen avulla lunta on kevyt nostella kinosten päälle.

Kärkkäiseltä löydät lapiot, lumikolat ja muut pihan työkalut mukavan edulliseen hintaan – pidetään pihat siistinä!

Lumityökalut | Osta Clas Ohlsonilta

Keywords: rusta lapio